WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7x dit televisiemeubel past bij jouw woonstijl

Waar laten we de tv? Het televisiemeubel is meer dan alleen een plek om de tv op te zetten. Je kunt er van alles in opbergen en het is een meubel waarmee je de stijl van de woonkamer kunt bepalen. We hebben televisiemeubels voor verschillende woonstijlen op een rij gezet. Wat is jouw favoriet?

Televisiemeubel in alle soorten, maten en stijlen.

Televisiemeubel kiezen

Voordat je een tv-meubel kiest, moet je met een meetlat aan de slag. Hoeveel plek mag het meubel innemen en wat wil je er allemaal in kwijt? Bepaal ook het budget om teleurstellingen te voorkomen. Televisiemeubels zijn er in alle soorten, maten, stijlen en prijscategorieën, dus gelukkig is er voor ieder wat wils.

Landelijk modern

Houten meubels zorgen voor een warme, natuurlijke sfeer. Hout is binnen elke interieurstijl op zijn plek. Omdat hout een geheel eigen uitstraling heeft, brengt het materiaal de ruimte tot leven. Ook fijn: ben je de houtkleur beu, dan hoef je alleen maar te schuren voor je er een laag verf overheen rolt.

Stoer industrieel

Heb je een eclectisch, industrieel of modern interieur, dan is een metalen televisiemeubel een schot in de roos. Of je nu gaat voor een kleiner meubel of een grote, uitbundige variant: een metalen look geeft de woonkamer een speels tintje.

Minimalistisch

Met kleuren zoals grijs, beige, wit en terracotta straalt een minimalistisch interieur warmte, eenvoud en rust uit. Meubels in dezelfde kleuren zijn een perfecte toevoeging aan de woonkamer. Kies voor een televisiemeubel in licht hout of glas voor een minimalistische look.

nog meer: Woonkamer