WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hellochair lanceert duurzame tafelcollectie ‘HelloTable’

Hellochair, de specialist in on-trend eetkamerstoelen en eettafels, heeft afgelopen tijd niet stilgestaan en hard gewerkt aan een eigen collectie eettafels, onder de naam: HelloTable. En het leuke? De eettafels zijn volledig zelf samen te stellen én ook nog eens duurzaam. Daar wordt onze vtwonen-redactie erg enthousiast van. Bekijk de collectie hier.

Eettafel HelloTable

De collectie

Kwaliteit, vakmanschap en strak design: dat is waar HelloTable voor staat. De collectie heeft veel weg van Scandinavisch design en zal hierdoor in veel interieurs goed tot zijn recht komen. In totaal kun je kiezen uit vijf vormen: (semi-)ovaal, rond en (semi-)rechthoekig – en acht matte afwerkingen. Voor iedere ruimte is er dus een gewenste vorm te vinden. De kleuren in de collectie bestaan uit diverse bruintinten en zwart. Qua houtsoort kun je kiezen uit eiken- en notenhout. Leuk detail: alle tafelbladen lopen aan de zijkant schuin af, ofwel een verjongd tafelblad. Hierdoor oogt de tafel strak en slank. Ontdek de collectie hier.

Kwaliteit en duurzaamheid

Een begrip waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen? Duurzaamheid. HelloTable is zich daar ook van bewust en heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn er, voordat de eettafels in productie gingen, strenge kwaliteitschecks uitgevoerd, is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Oekraïne en Canada en zijn alle tafelbladen voorzien van metalen strips die het kromtrekken van hout tegengaan. Daarnaast gaan de eettafels direct van de meubelmakerij naar de klant. Het ontbreken van een tussenhandelaar is beter voor het milieu en de prijs van het product. Er worden nu namelijk geen extra (onnodige) kosten doorberekend in de prijs.

LEES OOK
De voor- en nadelen van de verschillende soorten houten tafelbladen

HelloTable

Kwaliteit, vakmanschap en strak design: dat is waar HelloTable

voor staat.

Van eigen bodem

Elke eettafel wordt door vakmensen lokaal geproduceerd in de meubelmakerij in Limburg. Hierdoor is elke tafel uniek. Daarnaast kun je als klant zelf je eigen tafel samenstellen. Van vorm en grootte tot kleur met matte afwerking. De tafels worden gratis bezorgd en gemonteerd. Ideaal voor iedereen met twee linkerhanden.

In deze video neemt HelloTable je mee in de meubelmakerij.

Onderhouden

Een houten tafel heeft ook een goede onderhoudsbeurt nodig. De eettafels van HelloTable worden afgewerkt met een transparante, matte lak. Deze lak is op waterbasis en geeft bescherming tegen ongewenste vlekken en voor het behouden van de natuurlijke look. De tafels zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. Voor pannen en warme dranken wordt, net zoals bij de meeste houten tafels, aangeraden om een onderzetter te gebruiken. Dit verkleint de kans op kringen in het tafelblad.

Benieuwd naar de volledige collectie eetkamerstoelen en eettafels van HelloTable? Neem dan een kijkje in een van hun vestigingen in Culemborg en Bussum.

LEES OOK
Handige tips voor het onderhouden van een houten tafelblad

nog meer: Woonkamer