Wil je zien: Carice van Houten ontwerpt 6 eclectische Zig Zag-krukken met Polspotten

beeld vtwonen Beeld Via Pols Potten
Beeld Via Pols Potten

Dat Polspotten en Carice van Houten een match made in heaven zijn bewijst hun gloednieuwe samenwerking. Carice bedacht zes knallende kleurcombinaties voor de welbekende Zig Zag-kruk van Polspotten. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de woning van de Nederlandse actrice; een lust voor het oog voor wie van kleurrijk houdt.

Lees verder onder de advertentie

Match made in heaven

Dat Carice van Houten en Polspotten samen de ontwerpstudio zijn ingedoken, snappen wij helemaal. Eerder gaven we al een kijkje in de woning van de actrice vol met snoepkleuren; niets is standaard en over ieder detail is nagedacht. En dit is precies waar de collectie van Polspotten ook voor staat; eigenzinnigheid, energie en diepgang. Er zijn verschillende kleuren en motieven voor het ontwerp van de Zig Zag-krukjes gebruikt. Zo zijn er designs met horizontale en verticale colour blocks.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

“Polspotten is een eigenzinnig merk en de speelse sfeer spreekt me erg aan. Het geeft me het gevoel dat ik niet volwassen hoef te worden.”

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Speelse sfeer

De Zig Zag-kruk is een eyecatcher én multifunctioneel: gebruik hem als bijzettafel of als extra zitplek wanneer je bezoek hebt. Bij het kiezen van de kleuren voor de krukken liet Carice zich inspireren door haar eigen huis. ‘Polspotten is een eigenzinnig merk en de speelse sfeer spreekt me erg aan. Het geeft me het gevoel dat ik niet volwassen hoef te worden. De Zig Zag is een ontwerp dat me altijd al opviel. Ik zag het krukje vaak in hotels’, aldus de actrice.

beeld vtwonen Beeld

Eclectisch

Vind jij het nog wat spannend om kleur toe te voegen in je interieur, maar word je wel warm van de eclectische woonstijl van Carice van Houten? Begin met het samenstellen van een kleurpalet. Als je binnen de kleuren van dit palet blijft, kun je makkelijk verschillende tinten en patronen met elkaar combineren. Ga bijvoorbeeld voor een fris kleurpalet van paars- en geeltinten. Kies als basis een hele lichte lila of kuikengele tint voor de wand en style de boel af met blikvangers in donkerdere varianten van deze kleuren. Denk aan de geel-lila Zig Zag-kruk, dit sierkussen en deze kandelaar. Zo noem je je interieur binnen no-time eclectisch.

Lees verder onder de advertentie

DOE DE TEST
Welk (basis) kleurtype ben jij?

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Rennen naar de winkel

Enthousiast geworden en zin om de woonkamer of slaapkamer een kleurboost te geven? Kies dan snel de kleurcombinatie die het best binnen je kleurpalet en interieur past, want de Zig Zag-krukken zijn sinds 21 oktober in beperkte oplage beschikbaar bij Polspotten en de Bijenkorf. Hello colorful home!

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

LEES OOK
Recap: fleurige interieurs uit de binnenkijkers van afgelopen week

Lees verder onder de advertentie

Bron: Polspotten