WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Steengoed van vloer tot wand: ontdek de nieuwe vtwonen collectie tegels

Waar de een in alle bescheidenheid z’n omgeving laat shinen, pakt de ander juist zelf de spotlights. Bovendien zijn de nieuwe tegels in de vtwonen collectie prima te porren voor verrassende uitstapjes, van wandmeubel tot hemels bed.

woonkamer inspiratie
Op de wand: wandtegel Raw Casa Decor 3D in kleur Sand, 60×120 cm, per m² € 69,-. Op de vloer: vloertegel Raw in kleur Sand, 60×120 cm, per m² | M.m.v. justhaasnoot.nl (staande lamp, bank Julep van Tacchini, salontafel Guéridon Bas van van Vitra, witte bijzettafel Lato van &Tradition, fauteuil van hout met leer van House of Finn), zarahome.com (witte metalen kandelaars, stenen vaas), suhka.nl (textielkunstwerk, kom en mok). Overig privébezit.
vloer ideeën
Vloertegel Raw in kleur Sand, 60×120 cm, per m² € 69,-. | M.m.v. justhaasnoot.nl (staande lamp, bank Julep van Tacchini, salontafel Guéridon Bas van van Vitra, witte bijzettafel Lato van &Tradition, fauteuil van hout met leer van House of Finn), zarahome.com (witte metalen kandelaars, stenen vaas), suhka.nl (textielkunstwerk, kom en mok). Overig privébezit.

Hetzelfde, maar toch anders

Dat stoer ook stijlvol kan zijn, laten deze XL-tegels op de wand zien. Ze hebben dezelfde warme zandkleur als hun familieleden op de vloer, maar dan met een eigenzinnig randje: het ingetogen 3D-patroon. 

Contrasten

De strakke lijnen van de lichte tegelvloer worden verzacht door de ronde vormen van de meubels en accessoires. Ook de materialen zoeken het contrast op: stof, hout en leer geven warmte aan de gladde basis.

LEES OOK
Ontdek de nieuwe vtwonen collectie karpetten

blauwe tegels | vtwonen collectie tegels
Wandtegel Marrakesh in kleur Ocean Blue, glans (ook in mat), 6,5×40 cm, per m² € 62,35. Vloertegel Raw in kleur Grey, 80×80 cm, per m² € 65,-. | M.m.v. melchiorinterieur.nl (bijzettafel), zarahome.com (aardewerken schaal). Overig privébezit.

Tegel-facts

De tegels uit de collectie van vtwonen by Douglas & Jones zijn geschikt voor alle ruimtes in huis. Ze zijn makkelijk schoon te maken en kras- en slijtvast. Let op: vloertegels kunnen met extra sterke lijm ook aan de muur worden bevestigd, maar wandtegels zijn níet geschikt voor de vloer.

donkere slaapkamer inspiratie | vtwonen collectie tegels
Op de wand: vloer- en wandtegel Classic in kleur Heavenly Blue, glans, 60×60 cm, per m² € 77,95 (in mat € 71,90), wandtegel Marrakesh in kleur Ocean Blue, glans (ook in mat), 6,5×40 cm, per m² € 62,35. Op de vloer: vloertegel Raw in kleur Grey, 80×80 cm, per m² € 65,-. | M.m.v. vtwonen.nl (stoffen hanglampen van Bolia), zarahome.com (ronde spiegel, staande spiegel, handdoek, donkerblauw beddengoed Minte van Essenza), ikea.nl (lichtblauw beddengoed Puderviva), melchiorinterieur.nl (poef, kussens), suhka.nl (houten schaal).
donkere badkamer inspiratie \ vtwonen collectie tegels
Wasmeubel en douchenis: wandtegel Marrakesh in kleur Ocean Blue, glans (ook in mat), 6,5×40 cm, per m² € 62,35. Op de vloer: vloertegel Raw in kleur Grey, 80×80 cm, per m² € 65,-. | M.m.v. vtwonen.nl (spiegel Mira van Umbra, vloerkleed Eternal van Ferm Living, wandlamp tr bulb van Menu), zarahome.com (handdoek), tegeldepot.nl (betonnen opbouwwaskom van Salenzi, inbouwwastafelkraan Slim Twenty van Wiesbaden, rvs doucheset van Wiesbaden), karwei.nl (bijzettafel Soof). Overig privébezit.

Mix & match in de slaapkamer

Het marmerlook hoofdbord laat je dromen over zonovergoten stranden die uitkijken op kristalblauw water. Ook zo’n blikvanger in de slaapkamer? Door te spelen met kleuren, formaten en structuren maak je heel makkelijk een uniek tegelontwerp.

Hammam in de badkamer

Geef de badkamer een mystieke sfeer door te kiezen voor diepe kleuren gecombineerd met warme houttinten en zacht grijs. Het enige nadeel van zo’n douche-oase: probeer hier nog maar eens onder vandaan te komen…

vtwonen binnentegels zijn te koop bij speciaalzaken. Kijk voor meer informatie op vtwonen en bekijk hier de verkoopadressen van de vtwonen binnentegels.

nog meer: Wooninspiratie