WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontdek de vtwonen collectie verlichting

Goede verlichting in huis is één, lampen die gezien mogen worden zijn minstens zo belangrijk. Mooi uitlichten en extra sfeer creëren; je krijgt het voor elkaar met deze verlichting van vtwonen.

vtwonen 1-2020 | nieuw: vtwonen collectie verlichting houten wand
vtwonen 1-2020 | nieuw: vtwonen collectie verlichting slaapkamer donker

Hanglamp Titan

Hij heeft wel iets van zo’n wenslantaarn, met die zachte kap van katoen, maar dan in stevig zwart. Door z’n zachte gedempte licht is hanglamp Titan een meer dan welkome gast voor extra sfeer aan tafel. Ook als duo, of zelfs trio; hoe meer verschillende maten, hoe verrassender het effect.

hoe meer verschillende maten, hoe verrassender

het effect

vtwonen 1-2020 | nieuwe: vtwonen collectie verlichting eetkamertafel zwarte lamp
Hanglamp Titan van katoen, zwart (ook in wit), 40×60 cm (hxØ), 60×50 cm (hxØ), ook in 50×40 cm (hxØ). M.m.v. com-anders.nl (stoel links voor), ikea.nl (glaswerk), cocooncollectables.nl (tafel, overige stoelen, servies).

Hanglamp Twinkle

Hanglamp Twinkle mag dan ontworpen zijn om moois op bijzettafels en in nisjes uit te lichten, maar zeg nou zelf… dit is toch een eyecatcher op zich, met die kruikvorm en grafische uitsneden?! Ook fijn voor in de keuken trouwens, voor extra sfeer en licht boven je werkblad.

va65qf08joe6_s2400.jpg
Hanglamp Twinkle van keramiek, bruin (ook in wit), 40×19 cm (hxØ). M.m.v. cocooncollectables.nl (vintage Panton Chair, tafel, bijzettafel, lijsten, accessoires), polspotten.nl (glazen vitrine).

Hanglamp Mercurius

Alsof je met één klik van je lichtschakelaar in een droom van 1001 nacht belandt: het verfijnde gaatjespatroon in de kap van hanglamp Mercurius geeft een prachtig lichteffect op muur en plafond. Stijlvol en romantisch!

vtwonen 1-2020 | nieuwe: vtwonen collectie verlichting plastic hanglamp
Hanglamp Mercurius van keramiek, wit, 24×27 cm (hxØ), ook in donkergrijs 31,5×33 cm (hxØ). M.m.v. bymolle.com (keukendoek), ikea.nl (glaswerk), foto’s en terra-gevlamd wit kopje privébezit, cocooncollectables.nl (overig).
vtwonen 1-2020 | nieuwe: vtwonen collectie verlichting zithoek bureau

Hanglamp Flame

Van een afstandje lijkt het een gevlochten rotan lamp, maar – surprise surprise – de 2020 uitvoering is er één met vlechtwerk van aaibaar suède. Met z’n kleine opening doet hanglamp Flame het goed in een slaapkamer, maar ook boven een tafel of kast naast de bank: je wordt niet verblind als je er van onderaf naar kijkt.

sgu588s83n9o_s2400.jpg
Hanglamp Flame van suède, naturel, 27,5×40 cm (hxØ), ook verkrijgbaar in 40×55 cm (hxØ). M.m.v. cocooncollectables.nl (kast, vazen), polpotten.nl (messing object), kaarten privébezit.

Vloerlamp Jupiter

Goud is voorlopig nog een blijvertje, een basic ontwerp altijd mooi meegenomen. Dat – en het feit dat de organische vorm van de boog zo’n verzachtend effect heeft in elk interieur – maakt dat we vloerlamp Jupiter uit de verlichting collectie van vtwonen liefst vandaag nog een plek in huis geven.

Goud is voorlopig nog een

blijvertje

vtwonen 1-2020 | modern ingerichte zithoek
Vloerlamp Jupiter* brons met antiekfinish, 144×47,5 cm (hxb), kap Ø 28 cm, voetplaat Ø 28 cm. Ook in deze serie, allemaal in brons met antiekfinish: tafellamp Jupiter*, 51×28 cm (hxb), kap Ø 20 cm, voetplaat Ø 18 cm, klemlamp Jupiter*, 78×30 cm (hxb), kap Ø 20 cm, wandlamp Jupiter*, 68×50 cm (hxb), kap Ø 20 cm. *met led-verlichting. M.m.v. cocooncollectables.nl (vintage slaapbank, tafel van travertin, lijsten), hkliving.nl (vaas), hm.com (zwart laken, wit groot kussen), bymolle.com (langwerpig linnen kussen), overig privébezit.

vtwonen lampen zijn te koop via de vtwonen shop en bij speciaalzaken. Kijk hier voor alle verkoopadressen.

nog meer: Wooninspiratie