WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is vtwonen STUDIO

NU.nl en vtwonen hebben de handen ineen geslagen voor de inrichting van de nieuwe televisiestudio van de nieuwssite. Het succes van deze én diverse andere geslaagde samenwerkingen smaakt naar meer. vtwonen lanceert daarom vtwonen STUDIO: een stylingservice voor bedrijven.

Dit doet vtwonen STUDIO

Elke dag inspireert vtwonen op het gebied van interieur. vtwonen STUDIO biedt het bedrijfsleven toegang tot de unieke inspirerende vtwonen stijl. Van restaurants tot hotelkamers, maar ook bedrijfskantines, lobby’s, terrassen en wachtkamers: onze stylisten pakken interieurprojecten van alle soorten en maten aan. We inventariseren jouw behoeften, bedenken een passend plan en voeren het uit. Helemaal naar jouw wens en zin.

Hotelinrichting: strandkamers Ajuma

Wakker worden op het strand met uitzicht op zee, het hoeft geen droom te zijn. Speciaal voor Ajuma Beach ontwierp vtwonen drie strandkamers die gehuurd kunnen worden door gasten.

Showroominrichting: Forbo stijlhuis

Hoe kies je de juiste kleur marmoleum en hoe staat dat in een woon- of slaapkamer? Want een staal van een vloer spreekt niet altijd tot de verbeelding. Daarom bedacht Forbo de Marmoleum Modelwoning: hier kunnen consumenten grote oppervlaktes marmoleum bekijken, alles over het product leren en door experts geholpen worden.

Iets voor jou?

Heb jij een interieurvraag voor jouw bedrijf en denk je dat vtwonen de oplossing kan bieden? Vul de vragenlijst in en vtwonen STUDIO neemt contact met je op om de aanvraag door te spreken.

nog meer: Wooninspiratie