WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ajuma Restaurant

Er is niks heerlijker dan na uitwaaien op het strand neer te strijken op een fijne plek om een hapje te eten of een borrel te drinken. Ajuma is een beachclub met een Aziatisch kaart aan het strand van Zandvoort. Met het zand nog tussen de tenen geniet je van verrukkelijk eten met uitzicht op de zee. Dit ultieme relax-gevoel wilde vtwonen bij Ajuma Beach benadrukken.

Comfortabel strandgevoel

Voor het vierde jaar op een rij zorgt vtwonen in 2020 voor de inrichting van Ajuma Beach waarin de Aziatische grondslag én de strandsfeer van de club verenigd worden. Door de juiste mix van materialen, kleuren, dessins, meubels en accessoires wordt een gezellige, relaxte plek gecreëerd waarin je je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wil onderdompelen. Natuurlijk worden bij het inrichten met alle horecavoorwaarden rekening gehouden.

wrakhout fotolijsten bij ajuma restaurant
vintage houten werkbank in restaurant Ajuma

Is jouw restaurant, lunchroom, koffiecorner of bedrijfskantine toe aan een opknapbeurt of moet de eerste steen van het gebouw nog worden gelegd? Wil je dat het interieur het hart van de zaak weerspiegelt én rekening houdt met alle praktische benodigdheden? vtwonen STUDIO denkt graag met je mee. Vul onze vragenlijst in zodat wij het gesprek kunnen starten.

nog meer: Wooninspiratie