WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ajuma Beach Office door vtwonen

Vergaderen en strand: deze twee woorden worden bijna nooit in één zin gebruikt. Beach club Ajuma wilde daar verandering in brengen en vroeg vtwonen om een beach office in te richten waar vergaderingen, brainstorm-sessies en presentaties met uitzicht op de Noordzee gehouden kunnen worden.

Geïnspireerd vergaderen

Het beach office is een multifunctionele ruimte met alle faciliteiten van een vergaderzaal die voelt als een luxe en comfortabel vakantiehuis. Werken voelt hier niet als werken en de gedachten worden gevoed door de oneindigheid van zee en strand.

Zon, zee, bureau

Voor dit project bij Ajuma heeft vtwonen gewerkt met kleuren en materialen die je vanzelf doen denken aan strandhutjes en zonnige dagen. Er zijn voldoende sfeerelementen in het interieur verwerkt om aan een zakelijke omgeving te ontkomen, zonder dat het voor te veel afleiding zorgt. De Beach Office is inmiddels een broedplek gebleken voor vele organisaties.

glazen flessen als kandelaars

Is in jouw kantoorruimte de inspiratie ver te zoeken? vtwonen STUDIO denkt graag met je mee over het samenstellen van een ruimte voor vruchtbare meetings. Vul vrijblijvend onze vragenlijst in zodat we het gesprek kunnen aangaan.

nog meer: Wooninspiratie