WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tijd om terug te blikken op afgelopen jaar: 10 hoogtepunten

Het was weer een turbulent jaar waarin we, op een paar gezellige dagen na, voornamelijk thuis hebben gewerkt. Ondanks de evenementen die niet door konden gaan, de vergaderingen die digitaal werden gehouden en koffiepraatjes die overgeslagen werden, hebben we toch een boel gecreëerd waar we trots op zijn. Naast een schouderklopje voor onszelf geven we jou, lieve lezer, een bedankje. Want zonder jouw support zouden er geen magazine, website, social media-post, nieuwsbrief of cursus de deur uitgaan.

vtwonen | 55 jaar jubileum woonkamer vol ballonnen
Ballonnen (partyballoon. nl). Tule (boerenbonthal. nl). Franjegordijn (slinger.nl). Glazen salontafel 45×80 cm, vaas, fluwelen kussen met franjes (nordal.eu). Groen kussen, grijze champagneglazen met ribbel van Ferm Living (vtwonen.nl). Zilvergrijze fluwelen bank van Jonathan Adler (ankevangoor.com). Champagnekoeler (iblaursen.dk).

Extra afleveringen Weer verliefd op je huis

Afgelopen jaar zag je niet alleen het 14e en 15e seizoen van Weer verliefd op je huis op tv, maar óók een serie met acht éxtra afleveringen op woensdagavond. Wat een feest om te merken dat men er zo van geniet dat het zelfs op een extra avond een publiek kan trekken.

Nieuw programma: Interieurtalent gezocht met vtwonen

Dit jaar zag je voor het eerst ons gloednieuwe tv-programma, Interieurtalent gezocht met vtwonen, op de buis. In dit programma streden tien wannabe stylisten om de titel ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’. De winnares, Isabelle, gaat komend jaar aan de slag met een video-serie voor vtwonen. Dus houd ons in de gaten om geen aflevering te missen!

Nieuwe cursussen aan vtwonen college toegevoegd

Dit jaar kon je weer naar hartenlust terug de schoolbanken in met vtwonen college. We lanceerden drie nieuwe cursussen: de verdiepingscursus ‘moodboard maken‘ met Frans, verdiepingscursus ‘kleur in huis‘ met Fietje en basiscursus ‘droomtuin‘ met tuinbloggers Vivian en Mark.

Best gelezen artikelen

Onze bestgelezen artikelen van afgelopen jaar draaiden vooral om tips: tips voor de beste schaduwplanten in de tuin en voor het snoeien van een hortensia. En dat er in 2021 weer veel geklust en verbouwd werd, bleek wel uit de populariteit van een plattegrond maken voor je huis, dit zijn de kosten van een nieuwe keuken en dit kost een woonkamer make-over. En dit waren de vijf populairste binnenkijkers uit vtwonen.

4 specials uitgebracht

Er lagen dit jaar wederom 2 DIY-specials en 2 tuin-specials in de winkel. Dus of je nu goed bent met een hamer of hark, de vtwonen specials staan vol met inspiratie voor jou. Heb je de specials vol zelfmakers en tuin to-do’s gemist? Dan kun je de vtwonen specials nabestellen.

Do it yourself video’s

Dit jaar kwamen onze do it yourself-projecten tot leven in een video-serie. Vind je klussen leuk, maar vind je het moeilijk om aan de hand van een beschrijving een project te maken? Dan bieden deze video’s een helpende hand.

LEES OOK
Dit zijn de populairste binnenkijkers van 2021

4 vtverbouwen uitgebracht

Voor alle klussers en verbouwers hebben we ook weer ons best gedaan. Voor de badkamer en keuken brachten we vernieuwde edities uit en creëerden daarnaast Vloer&wand en Duurzaam.Heb je grootste plannen voor 2022 of kun je niet genoeg krijgen van de mooiste binnenkijkers, dan kun je de meeste verbouwspecials inkijken en bestellen.

Twee grote quizzen

De welbekende Voorjaarshuisactie werd dit jaar in de vorm van een quiz gegoten. Omdat we dat zo’n leuke manier vonden om lezers op speurtocht door onze site te sturen hebben we iets soortgelijks in de zomer herhaald in de vorm van de Summer Style Quiz. Tijdens de Summer Style Quiz introduceerde we ook de styling tool, een handige manier om online te shoppen.

Happy Days

De vtwonen Happy Days zijn niet zomaar een kortingsactie, dit is een actie waar we veel tijd en liefde insteken en waar we zelf dus ook heel happy van worden. Dit keer verkleinden we de brug tussen print en website met QR-codes, zodat je meteen bij je favorieten uit de shop terecht kwam.

De Stijl van Eva

Afgelopen winter hebben we stilletjes in samenwerking met het AD een nieuwe videoserie opgezet. In De Stijl van Eva rijdt stylist Eva van de Ven door Nederland om bij mensen woonproblemen op te lossen. Houd onze social media-kanalen in de gaten om geen aflevering te missen.

Feestbox

Omdat kerst om draait om delen, kon je afgelopen kerst een feestbox met daarin een tafelstyling voor jezelf en een ander winnen. Ontdek hier wie de 20 winnaars van een pakket waren en waarom zij iemand een magische kerst gunden.

Nieuwe collecties

Ook in 2021 bracht vtwonen weer nieuwe eigen collecties uit, stuk voor stuk met een hoog dit-moet-ik-hebben gehalte. Bijvoorbeeld deze lijn met duurzame, handgemaakte woonaccessoires en zijdezachte dekbedovertrekken. Exclusief bij Karwei vind je een nieuwe collectie vloerkleden en lampen en de luxe thuisspa ligt binnen handbereik met de badkamercollectie van vtwonen. Zomaar wat parels waar we stiekem heel trots op zijn.

nog meer: Wooninspiratie