Kindermeubels verven

Kindermeubels verven Beeld

Verf doet wonderen! Net een nieuwe speelkist of een stoel gekocht voor de kinderen maar nog niet helemaal tevreden over de kleur? Of heb je nog een oud bankje of kastje staan in de kinderkamer en zware behoefte aan verandering? Kindermeubels verven is de ideale oplossing!

Lees verder onder de advertentie

Bestel-verf.nl

Wil je aan de slag gaan met verf. Kies dan eerst een goede verfsoort uit. Bij Bestel-verf.nl bestel je online verf van een hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat je houten meubels eerst goed in de grondverf zet. Vervolgens kun je met een mooie zijdeglansverf de meubels afmaken. Bestel voor een overzicht van alle kleuren een kleurenwaaier. Ook Histor heeft een groot aantal mooie verfsoorten en kleuren.

Kindermeubels verven met spuitbussen

Tegenwoordig worden er ook veel meubels geverfd met een spuitbus. Spuitbussen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en texturen. Zo kun je bijvoorbeeld fluoriserende kleuren bestellen bij Bestel-verf.nl. Ook bij de Hema koop je diverse spuitbussen met glitters, goud en zilver kleur of andere trendy kleuren. Deze spuitbussen zijn alleen in de winkels van Hema verkrijgbaar.

Oude of nieuwe meubels?

Maak je de keuze om oude meubels een opknapbeurt te geven met een nieuw likje verf of koop je neutrale meubels om te verven. De keuze ligt bij jou. Wanneer je toe bent aan verandering zou je eens goed om je heen kunnen kijken in de kinderkamer en oude meubels een nieuw leven inblazen. Maar ben je toe aan nieuwe meubels en wil je deze graag nét even iets leuker maken maken met een likje verf? Kies dan voor neutrale meubels zoals dit bed en kastje van Babypark.nl. Ook de salontafel van Wonenmetlef doet het goed in de kinderkamer als kleine speeltafel. Deze tafel schilder je in de kleur die jij wilt!

Lees verder onder de advertentie

Dip dye trend

Een trend die je dit jaar veel terug ziet is de dip dye trend. Bij dip dye gaat het erom dat het lijkt alsof iets in de verf gedipt is. Er zijn genoeg dip dye meubels te bestellen online, maar je kunt ook zelf aan de slag! Wat je nodig hebt zijn: verf, kwasten en tape. Plak het gedeelte tot waar de dip loopt af en schilder het gedeelte waar jij de dip kleur aan wilt brengen. Kijk voor inspiratie op vtwonen.nl.

Histor stappenplan

Op de website van Histor vind je een stappenplan voor het verven van de meubels. Altijd handig om door te lezen, ook als je keuze uitgaat naar een ander verfmerk.

Bron: Inspirerendwonen.be

Lees verder onder de advertentie