WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Heb jij deze interieur-apps al op je telefoon?

Of je nu binnenkort gaat verhuizen of simpelweg zin hebt om je interieur om te gooien: interieur-apps kunnen je erbij helpen. Maar wat zijn de beste? Wij hebben ze op een rij gezet. En maak je geen zorgen, ze zijn allemaal gratis.

Benieuwd naar de rest van dit kleurrijke stulpje? Kijk binnen.

Pinterest

Met stipt op nummer één, een app die je waarschijnlijk al kent en gebruikt, maar die toch het noemen waard is: Pinterest. Urenlang kunnen we verdwalen tussen de mooiste foto’s. Pak het goed aan en maak verschillende borden voor verschillende ruimtes. Zo heb je binnen no-time de juiste inspiratie te pakken.

Flexa

Je kunt natuurlijk een berg kleurstalen meenemen naar huis, maar écht zien hoe de kleur uitpakt doe je pas als het op de muur zit. Met de app van Flexa kun je zien of die ene kleur waar je al tijden over twijfelt is wat je ervan had verwacht.

Palette Cam

Een andere app die je helpt bij het kiezen van de juiste kleuren in je interieur is Palette Cam. Kies een kleur (bijvoorbeeld de kleur die op de muur zit) en deze app stelt een heel kleurenpalet samen dat perfect samengaat met de gekozen kleur.

Curate

Kunstliefhebbers opgelet: voor jou is dit dé app onder de interieur-apps. Met deze app kun je zien of het kunstwerk dat je aan de muur wilt hangen wel echt goed staat op de plek waar je hem bedacht had.

Magic Plan

Deze app heet niet voor niets Magic Plan. Wat hij kan is namelijk bijna magie te noemen. Maak foto’s van de ruimte en de app meet alles voor je op. Vervolgens maakt hij in een paar minuten automatisch een plattegrond van je hele huis. Vervolgens kies je materialen en vertelt deze app je hoeveel je overal van nodig zult hebben. Magic!

Na de interieur apps: it’s time to shop…

nog meer: Wooninspiratie