Een werkplek waar je je nooit verveelt

beeld vtwonen Beeld

Een werkplek waar je je nooit hoeft te vervelen. Even geen karweitjes te doen? Geniet dan uitgebreid van de stillevens voor je neus. 

Lees verder onder de advertentie

Schragentafel € 550,-, atelierkruk met leuning € 245,- en ladekastje € 125,- (Vivre Interieur Authentique). Bureaulamp van Jieldé € 249,- (Neef Louis). Vloerkleed loper € 54,50, mand van koperdraad € 52,50 beide van Madame Stoltz (Deens). Klosjes zonder touw en houten doosjes vanaf € 10,- (Neef Louis). Klosjes met touw € 9,95 (Bloomingville). Pot aardewerk € 49,95 (House Doctor). Boeken oud vanaf € 2,- (Van Dijk & Ko). Vaasje met walvissen prijs op aanvraag van Anouk Kramer (www.pottenbakkerij-anouk.nl). Op de lambrisering: hoepels € 20,- (Neef Louis). Houten handje € 22,- (Hay). Meetlat van Madam Stoltz € 20,- (Deens). Mand gevlochten € 49,95 (Tine K Home). Schilderij (Kringloop). Tang € 10,- (Benko).

vtwonen styliste Cleo

Cleo: ‘Hier houd ik van: een hoek met verzamelingen. In dit geval in een mix van landelijk en industrieel: een atelierstoel bij een oud houten bureau op simpele schragen. Een doorleefd houten ladekastje naast een bureaulamp die zó uit de fabriek weggelopen lijkt te zijn. Ik word ook blij van de gebruiksvoorwerpen op de lambrisering. Het zijn geen kunststukken, maar door ze prominent te etaleren, bekijk je ze met een andere blik.’

Bron: vtwonen februari 2014 | Fotografie Alexander van Berge, James Stokes | Styling Cleo Scheulderman

Lees verder onder de advertentie