De poef: 3 originele manieren om ‘m in huis te gebruiken

beeld vtwonen Beeld vtwonen 07-2020 | Styling Liza Wassenaar, fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 07-2020 | Styling Liza Wassenaar, fotografie Sjoerd Eickmans

Waar je ook kijkt, in verschillende interieurstijlen is de poef populair. En we zien hem niet alleen als meubel om op te zitten… Heb je wel eens nagedacht om ‘m op deze manieren te gebruiken?

Lees verder onder de advertentie

Als bijzettafel

Een poef is écht niet alleen om op te zitten (al is het wel lekker zacht!). Een van de manieren om een poef te gebruiken is als bijzettafel. Als een bepaalde kleur in het interieur overheerst, is het mooi om er een in dezelfde tint aan te schaffen. Zet ‘m naast de bank of in een hoek waarvan je niet weet wat je ermee moet. Tip: is de bovenkant van de poef rond of wil je ‘m beschermen tegen viezigheid, zet er dan een plateau op zodat je er glazen of accessoires op kwijt kunt.

Als nachtkastje

Hé schone slaapster! Heb jij al een nachtkastje dat matcht met de rest van de slaapkamer? Nee? Dan kun je een poef overwegen. De stof zorgt voor een knus gevoel die in de slaapkamer altijd welkom is. Ga je voor een poef van velours, dan creëer je meteen een boutique-hotelachtige sfeer waardoor je als een koning of koningin ontwaakt.

Als voetensteun

Heb je van die comfy fauteuils waar je zo fijn in kunt wegzakken? Dan kan een voetensteun natuurlijk niet ontbreken. Kies je voor een poef, dan ben je verzekerd van een stijlvolle voetondersteuning. Lekker zacht voor je benen en mooi voor je interieur. Plus, als je bezoek hebt, heb je altijd extra zitplaatsen.

Lees verder onder de advertentie

Prachtige poefs…

Bron: Beeld: vtwonen 07-2020 | Styling Liza Wassenaar, fotografie Sjoerd Eickmans