Alle stylingvideo’s op een rij: stem nu voor Stylingtalent Gezocht!

beeld vtwonen Beeld

Tromgeroffel! Hier zijn ze dan: alle stylingvideo’s van Stylingtalent Gezocht. We zijn onder de indruk van de resultaten: de gestylede hoekjes zien er veelbelovend uit. Scroll, kijk, laat je inspireren en geef de beste kandidaat een zet in de goede richting met je stem voor Stylingtalent Gezocht!

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met bol.com

Aan de slag

De opdracht? Die luidde als volgt: ‘Style een hoek in je eigen woonkamer met één of meerdere items uit het woonassortiment van bol.com.’ Als basis kreeg elke kandidaat shoptegoed, te besteden aan woonartikelen op bol.com. Van een opvallende oranje vaas tot een aaibare plaid en van een stijlvolle boekenstandaard tot een goudkleurige wandspiegel: de gebruikte woonitems zijn stuk voor stuk een lust voor het oog.

Felbegeerde plek

De kandidaat met de meeste publieksstemmen op maandag 5 juli is verzekerd van een plek bij de laatste 10 kandidaten. En het leuke is: jij bepaalt wie als allereerste een plek bemachtigt. Breng dus als de wiedeweerga je stem voor Stylingtalent Gezocht uit! De overige 9 finalisten worden ná 5 juli gekozen door vtwonen.

Lees verder onder de advertentie

Ja, ik stem op mijn favoriet

Stemmen kan van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli. Wij duimen alvast voor alle kandidaten!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Bron: In samenwerking met bol.com