7x persoonlijke moederdagcadeaus die je kunt laten maken

beeld vtwonen Beeld vtwonen 55 jaar jubileum | Productie Myla Griese | Fotografie Louis Lemaire
Beeld vtwonen 55 jaar jubileum | Productie Myla Griese | Fotografie Louis Lemaire

Niet vergeten! Op zondag 14 mei is het Moederdag. Een bos bloemen en chocolade is áltijd leuk, maar persoonlijke moederdagcadeaus zeggen vaak meer. Daarom hier 7 ideeën voor een persoonlijk moederdagcadeau dat je speciaal voor haar laat maken. Zo verras je je (schoon)moeder, oma, lieve vriendin of iemand anders die in het zonnetje gezet mag worden.

Lees verder onder de advertentie

vtwonen ♥ moeders

Tip van de redactie: begin vroeg. Als je nu alvast kijkt naar persoonlijke moederdagcadeaus komen ze nog op tijd binnen voor Moederdag. Succes!

1. Kaart van stad

Is er een locatie die een bijzondere betekenis voor haar heeft? Bijvoorbeeld de geboorteplek van je moeder, stad waar ze is opgegroeid óf die ene vakantieplek waar ze het liefst naar terug blijft gaan. Bij Wijck kun je een eigen kaart laten maken van (bijna) elke plek ter wereld. Superpersoonlijk en het staat leuk in het interieur!

Lees verder onder de advertentie

2. Persoonlijke tekening

Etsy is het walhalla voor alle creatieve geesten en daarmee de perfecte plek voor leuke cadeaus. Deze Etsy kunstenaar maakt een minimalistische tekening op basis van een foto. Niet helemaal je stijl? Kijk verder op Etsy voor soortgelijke kunstenaars met andere tekenstijlen.

3. Familieportret

Wat is er nou een persoonlijker moederdagcadeau dan een foto met al haar geliefden? Een familie- of vriendenportret blijft een goed én persoonlijk cadeau. Lokaal zijn er genoeg fotografen te vinden.

4. Foto laten printen

Al een familieportret gemaakt? Of heb je een andere foto die uitgelicht mag worden? Er zijn verschillende materialen waarop je foto’s kunt printen. Op canvas drukken blijft een mooie optie. Maar ook acrylglas is een idee. Voor moeders die van een landelijke stijl houden, past een foto gedrukt op hout goed in het interieur.

Lees verder onder de advertentie

BEKIJK DE VIDEO
Zo dek je een feestelijke tafel voor Moederdag

5. Ster van het tijdschrift

Wanneer je moeder fan is van tijdschriften is dit voor haar hét cadeau onder de moederdagcadeaus! Maak haar de ster van haar eigen magazine. Bij My Glossy is dit te maken met leuke templates en persoonlijke verhalen. Zo voelt ze net een beroemdheid.

6. Tegeltjeswijsheid

Voor alle moeders die zelf op de meest bijzondere, mooie of hilarische spreuken komen: geef een persoonlijke ‘tegeltjeswijsheid’ cadeau. Zo kan die ene zin die ze vaak zegt voor altijd vastgelegd worden. De tegeltjeswijsheden vind je bij fotofabriek.

Lees verder onder de advertentie

7. vtwonen college kleur in huis

Is de gelukkige in kwestie een echte interieurfan? Dan is de nieuwe cursus vtwonen college kleur in huis wat voor haar! Door advies van de vtwonen-stylist Fietje leert ze alle ins and outs over kleuren in het interieur.

Shop Moederdagcadeaus

Bron beeld: vtwonen 55 jaar jubileum | Productie Myla Griese | Fotografie Louis Lemaire

Lees verder onder de advertentie