WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x woonidee: landelijke boerderij met veel natuurlijke materialen

Wonen op een boerderij. Voor velen een droom, voor Marilola en Jan de werkelijkheid. Maar hoe tover je een verouderde hoeve om tot een moderne landelijke boerderij? Door de landelijke stijl te stoppen in een 2021-jasje. Hoe Marilola en Jan dat voor elkaar kregen? Hout, natuurlijke materialen en veel originele elementen.

vtwonen 05-2021 | landelijke slaapkamer met zelfgemaakt hoofdbord en een schuin dak
Hoofdbord handgemaakt. Kist erfstuk van Jans tante. Stoel Emmaus. Zandportret Boeddha door zoon meegenomen uit Myanmar. Grenenhouten vloer en overig herkomst onbekend.
vtwonen 05-2021 | rotan tuinstoelen in de tuin
Rotan tuinmeubels Karwei. Lantaarn uit Spanje. Overig herkomst onbekend.

1. Hoofdbord

Achter het zelfgemaakte hoofdbord zit opbergruimte voor de kleding verstopt. Bovendien kunnen er makkelijk leeslampen aan bevestigd worden. Ideaal op de zolderkamer van een landelijke boerderij.

2. Rotan meubels

Rotan meubels laten zich prima tijdelijk van binnen naar buiten verhuizen. Door hun sierlijke vormen en natuurlijke uitstraling voelen zich thuis in elke tuin. En door hun bescheiden gewicht zijn ze makkelijk te verplaatsen.    

LEES OOK
Hallo buitenparadijs! Zo kies je de ideale tuinmeubels

vtwonen 05-2021 | tweedehands vitrine kast
Zwarte stoel Nordiq Lotta spijlenstoel.
vtwonen 05-2021 | houten eettafel in landelijk huis met hond op de eetkamerbank
Tafel, stoelen en bank ontworpen en gemaakt door Ruben van Megen. Vintage handgemaakte aardewerken bord uit Spanje. Overig herkomst onbekend.

3. Out of the box

Een ideale combinatie: rondsnuffelen in kringloopwinkels en out-of-the-box denken. Zo kan een oud bakkersrek op wielen prima dienstdoen als boekenkast, plantenrek, voorraadkar of… zeg het maar!  

4. Buiten en binnen

Door de grote openslaande deuren van hun ruim van glas voorziene landelijke boerderij halen Marilola en Jan het zo geliefde buitenleven naar binnen. Hoe je dat in het klein ook voor elkaar krijgt? Ga voor hout, dat maakt het al snel landelijker.

LEES OOK
Mix & Match: zo combineer je landelijk en modern.

nog meer: Wooninspiratie