WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Scandinavisch appartement: 4x de beste woonideeën

Dat het appartement van Anna en JoCha in Stockholm staat, is duidelijk te zien. Met zijn lichte kleuren, natuurlijke materialen en aardetinten ademt het in alles die kenmerkende stijl. Een echt Scandinavisch appartement.

vtwonen 05-2021 | kunstwerk van reizen met een trolley
Keuken Ikea, trolley vintage, vaas Zara Home, witte schaal Jonathan Adler, broodkist rommelmarkt, foto uit Marrakech van Anna zelf, zwart-witfoto gemaakt in Texas, rieten manden meegenomen van reizen. Overig herkomst onbekend.
vtwonen 05-2021 | binnenraam

1. Reisherinnering

Laat foto’s printen van een stad of land waar je geweldige eetherinneringen aan hebt. Omring ze op de muur met accessoires in stijl en maak zo je eigen keukengalerie.

2. Binnenraam

Ramen zitten natuurlijk vooral in de gevels. Maar een binnenraam heeft ook zo zijn charmes. Het geeft een bijzonder effect en kan meer licht brengen in een donkere ruimte. Zo ook bij de kinderkamer van dit Scandinavische appartement.

BEKIJK DE VIDEO
Zo style je een trolley 2x anders

vtwonen 05-2021 | houten lijst met zwart witte foto en natuurlijke tafel
Tafel en wandlamp zelfgemaakt, stoelen Ellos. Tafelkleed en theepot vintage. Vaas Tine K Home, schaaltje House Doctor, mok meegenomen uit Texas. Overig herkomst onbekend.

vtwonen 05-2021 | slaapkamer met opgemaakt bed in Scandinavisch appartement
Beddengoed Gai+Lisva, roze kussenhoezen Poudre Organic, sprei Tine K Home, plank zelfgemaakt, wandlamp vintage, print Neptune, zonnegod uit Texas, vaasjes vintage. Overig herkomst onbekend.

3. Naturelsfeer

Zwart-witfoto’s sluiten perfect aan bij een naturelsfeer als je ze ophangt in houten lijstjes. En dat hout, liefst in zijn eigen tint gelaten, weerspiegelt precies de sfeer van een Scandinavisch appartement.

4. Sfeerlicht in huis

Geen plaats voor nachtkastjes? Een wandlamp met een vouwarm geeft sfeervol licht voor twee, precies waar je het nodig hebt. Mooie exemplaren zijn te vinden in onze shop.

BEKIJK DE HELE WONING
Binnenkijken in een Stockholms appartement met aardse kleuren

nog meer: Wooninspiratie