WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x de leukste voorraadpotten

We kunnen niet zonder voorraadpotten, vooral in de keuken. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van leuke exemplaren die niet alleen praktisch zijn, maar ook heel mooi. Zo wordt je voorraad muesli, noten en spaghetti opeens een leuk accessoire op je aanrecht.
12x de leukste voorraadpotten

Glazen voorraadbussen

Heb je een grote voorraad noten, zaden en rijst? Kies dan voor glazen voorraadpotten. Zo kun je gemakkelijk zien wat er in welke pot zit en hoe groot je voorraad nog is. Zet een groepje gevulde, glazen potten bij elkaar op het aanrecht of op een plank erboven en je hebt een leuke én praktische blikvanger.

12x de leukste voorraadpotten

Gekleurde opbergers

Vind je glazen potten niet mooi, omdat ze voor jouw keuken te rommelig ogen? Kies dan voor een variant waar je niet doorheen kunt kijken. Een pot met een leuke print of in een mooie kleur biedt uitkomst. Ook de gekleurde potten mogen op het aanrecht of een plank gezet worden. Nog een goed idee: verzamel een aantal voorraadpotten op een dienblad en zet deze op de eettafel. Ideaal wanneer er snoep en koek in zit!

Shop je voorraadpotten online

Wil jij voortaan ook dat je je voorraad stijlvol kan opbergen? Shop dan jouw favoriete voorraadpot gemakkelijk online. Tip: zet meerdere voorraadpotten bij elkaar en beplak ze met etiketten zodat je heel eenvoudig weet wat er in de verschillende potten zit.

De leukste voorraadpotten online:nog meer: Wooninspiratie