LIFETIME Vloerkleden

beeld vtwonen Beeld

Met de voetjes op een warm kleed uit bed stappen – dat is toch veel fijner dan een koud parket of laminaat. Daarnaast staat een vloerkleed erg leuk in de kinderkamer en is het een fijne zit en speelplek. LIFETIME heeft drie types vloerkleden in de collectie, speciaal voor kids.

Lees verder onder de advertentie


Vloerkleed Happy

Blauw, paars, roze of gemêleerd, rond of rechthoekig – in totaal zijn er wel zestien verschillen Happy vloerkleden van LIFETIME in vrolijke kleurtjes. De Happy rond heeft een doorsnede van 120 cm. De rechthoekige Happy is 120×180 cm groot.

Het paarse vloerkleed past heel erg mooi in de Morocco Chic kinderkamer van LIFETIME. En het Ocean Blue kleed staat weer te gek onder de hoogslaper in de piratenkamer. Nét een echte zee. Zo is elk kleed wel te combineren met een LIFETIME thema.

Vloerkleed Fun

Iets minder fel gekleurd zijn de rechthoekige Fun vloerkleden. Op de roze na dan! Maar de beige, zwart-witte en askleurige zijn heel neutraal en passen ook mooi in een jongens tienerkamer. De Fun kleden zijn verkrijgbaar in twee maten. De Fun groot is 80×180 cm en de Fun klein is 80×120 cm.

Lees verder onder de advertentie

Beren kleden

Een echt wollig vloerkleed is de Bear van LIFETIME. Dit berenvelletje is super zacht en verkrijgbaar in het bruin en grijs. Het kleed is maar liefst 120×150 cm groot. Groot genoeg om lekker op te luieren en te spelen.

Informeer bij de LIFETIME shops naar het aanbod en de prijzen van de vloerkleden. Een overzicht van de shops vind je in het artikel LIFETIME verkooppunten. De LIFETIME vloerkleden passen bij alle andere meubels en accessoires van het merk.

Bron: LIFETIME

Lees verder onder de advertentie