Dit zijn de 10 meest populaire vloerkleden in de shop

Daybed van Ferm Living met leren banden(kolkenkolk.nl). Rieten mat van Nordal, Ø 150 cm (vtwonen.nl). Vloerlamp Hashira (menudesignshop.com). Bijzettafel van keramiek (boer-staphorst.nl). Betonnen kruk van FCK (serax.com). Kussens met fijne borduursels (zenzaliving.com). Linnen doek Bruges stripe (libeco.com). Grafische print -, handgemaakte vaas (2222studio.com). Houten cirkel privébezit. Beeld vtwonen 05-2020 | styling Marianne Luning | fotografie Stan Koolen
Beeld vtwonen 05-2020 | styling Marianne Luning | fotografie Stan Koolen

Natuurlijk, een bank is cruciaal voor elke woonkamer. Maar wat is hét item om te zorgen dat alles bij elkaar past? Juist, een vloerkleed. Het is de manier om te zorgen dat je één geheel in je interieur creëert. En laten wij nou nét de 10 meest populaire vloerkleden uit de vtwonen-shop voor je hebben verzameld.

Lees verder onder de advertentie

10. HKliving stonewashed vloerkleed

Stoer maar tóch trendy. Op plek 10 staat het HKliving stonewashed vloerkleed. Het vloerkleed met een verwassen effect is de ideale optie voor vintage fans.

9. Dutchbone Ragged vloerkleed

Spoiler alert. Dit is het enige kleed in de populairste vloerkledenlijst die donker is. Toch fijn om tussen alle vloerkleedparels ook een mooi zwart vloerkleed te hebben. En dat dit dan een Perzisch dessin heeft, is natuurlijk dubbel zo mooi.

8. HKliving zigzag runner

Scandinavisch interieur op zijn allerbest. Het vloerkleed van HKliving past perfect in een woning met lichte styling.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Mix & Match: zo krijg je een mooie stijlenmix in huis

7. Momo Rugs vloerkleed

Op zoek naar een vloerkleed dat je niet snel zat wordt? Bingo! Het vloerkleed van Momo Rugs is door zijn beige kleur tijdloos, neutraal en valt niet té veel op. Ideaal dus voor een langere tijd.

6. Dutchbone Bid Old Green vloerkleed

Dat het vloerkleed van Dutchbone in de top-10 staat, verbaast ons helemaal niks. Naar dit vloerkleed kun je blijven kijken… In alle vormen is steeds weer iets nieuws te zien. Extra leuk: waar je normaal verwacht dat het verwassen zou zijn, bevat dit vloerkleed juist heldere kleuren.

Lees verder onder de advertentie

5. Kave Home vloerkleed

Niet naar het strand, dus dan maar het strand naar huis halen met het vloerkleed van Kave Home. Door zijn witte kringen ook nét anders dan de andere ronde vloerkleden in deze lijst.

LEES OOK
Deze vloerkleden kun je ook voor buiten gebruiken

4. Esschert tuinvloerkleed

Verrassend! Dit vloerkleed van Esschert is de enige in de lijst die je buiten neer kunt leggen. Want vloerkleden zijn heus niet alleen voor binnen geschikt, ook de tuin verdient een fijn kleed. Daarnaast is dit vloerkleed ook nog eens de goedkoopste uit de top-10. Zeker een kijkje waard dus.

3. Kave Home doc vloerkleed

Het is wel duidelijk dat ronde vloerkleden anno 2021 in de smaak vallen. En hierbij nog een ronde versie in de meest populaire vloerkledenlijst. Wij snappen wel waarom: een rond vloerkleed kan de harde lijnen van een woonkamer doorbreken. Dit natuurlijke vloerkleed van Kave Home staat op plek drie.

Lees verder onder de advertentie

2. Moos Ezra vloerkleed

Nét niet de eerste plek gehaald, maar nog steeds enorm hoog geëindigd: het vloerkleed van Moos zit boordevol detail. Met bloemen, bijzondere vormen en patronen is dit weer een kleed waar wij uren naar kunnen kijken.

1. Bloomingville zeegras

Tromgeroffel… Het meest populaire vloerkleed uit de shop is het Bloomingville zeegras vloerkleed. En ja, wij begrijpen waarom. Niet te opvallend en passend in elk interieur door de kleur en ronde vorm. Of ‘ie nou zo verschilt van zijn zus op plek-3 mag je zelf beslissen.

LEES OOK
5 redenen om te kiezen voor een rond vloerkleed

Trendy vloerkleden shoppen…

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 05-2020 | styling Marianne Luning | fotografie Stan Koolen

Lees verder onder de advertentie