WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De mooiste vloerkleden voor het hele jaar

Vloerkleden zijn echte sfeermakers. Ze fleuren een kale kamer op en mogen daarom eigenlijk niet ontbreken in huis. Maar denk je dat een vloerkleed er alleen is om in de koude wintermaanden je voeten op te warmen? Zeker niet! Wij laten de leukste vloerkleden voor het hele jaar zien.
pastel-vloerkleed-woonkamer
eettafel
naturel-gehaakt-woonkamer

Licht en luchtig

Kies eens voor een dunner vloerkleed voor een voorjaarshuis. Met een kleed van katoen of linnen maak je van je interieur een licht en luchtig geheel. Perfect voor een romantisch of neutraal huis. En of je nu kiest voor grijstinten, pastelkleuren of juist voor een vloerkleed met print: alles kan en mag in het voorjaar!

Heerlijk natuurlijk

Een fris gevoel in huis halen? Dat doe je met een vloerkleed van jute of zeegras. Dit stoere materiaal gecombineerd met groen-, blauw-, en natureltinten maakt je huis in één klap fris. Vloerkleden als deze staan daarom fantastisch in een botanisch interieur, maar ook in een Scandinavisch huis komen ze goed tot hun recht.

Prachtig rond

Doe eens gek en kies voor rond! Als je veel rechte lijnen in huis hebt geef je met een rond kleed op de vloer je interieur snel een speelse twist. Ideaal voor een andere look. Ronde vloerkleden heb je in allerlei verschillende soorten. Van wol tot jute, en van katoen tot gehaakt. Ze passen bij bijna elke woonstijl.

Vloerkleden voor het voorjaar:

vloerkleden-voorjaar-kleur

Bron: 1. vtwonen maart 2015 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman  – 2. vtwonen 02 2016 | Fotografie Dennis Brandsma, Tjitske van Leeuwen | Styling Fietje Bruijn, Marianne Luning – 3. vtwonen april 2014 | Fotografie Anna de Leeuw | Styling Marianne Luning

nog meer: Woonaccessoires