WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnen: de online vtwonen cursus Moodboard maken met Frans

Kan jouw interieur wel een make-over gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben we wat leuks voor je! Onze redactie geeft deze week de online cursus Moodboard maken weg. Zo leer je van vtwonen stylist Frans Uyterlinde hoe je een moodboard maakt die aansluit op jouw woonwensen. Meedoen en winnen? Lees snel verder.

college vtwonen moodboard maken

De vtwonen cursus moodboard maken

In deze online cursus leer je hoe je met een moodboard jouw eigen smaak en stijl kunt ontwikkelen en hoe je verschillende stijlen met elkaar combineert. De vtwonen cursus bestaat uit vier modules die je op je eigen tempo kunt volgen. Aan de hand van theorie, video’s en oefeningen, leer je onder andere hoe je een goed moodboard maakt en hoe je daar een kleur- en materiaalplan uit afleidt: van moodboard naar droomhuis dus!

LEES OOK
Leer alles over indelen, stylen en combineren met de vtwonen stylisten

Wat krijg je als je wint?

  • Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving
  • In 4 modules een concreet plan voor je interieur
  • Praktische en inspirerende video’s
  • Digitale werkboeken met tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan
  • Toegang tot de besloten vtwonen college Facebookgroep om te sparren met mede-cursisten

“Het maken van een moodboard en keuzes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ieder beeld heeft zijn eigen invloed op het

totaalbeeld.”

Frans Uijterlinde

Meedoen?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder, om kans te maken. Meedoen kan van 21 t/m 31 juli 2022. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Daarnaast worden de winnaars benaderd voor een review over het college. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor.

nog meer: Winactie