WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op deze bureaustoelen rol je zo door de werkdag

Soms gaan we als een razende door alle mails en belletjes heen, maar we hebben ook allemaal weleens dagen waarop het werk even wat minder vlot gaat. En waar dat dan precies aan ligt… misschien wel aan je werkomgeving? Als je die zo aangenaam mogelijk maakt, dan haal je daar in ieder geval een flinke dosis energie en inspiratie uit. Daarom een round-up van de mooiste bureaustoelen. Sit back en enjoy!

vtwonen 04-2021 | ingebouwde bureau in vakkenkast met thuiswerkplek | bureaustoelen

Style over comfort

Natuurlijk moet je lekker zitten, maar het oog wil ook wat. En laten we eerlijk zijn: de meeste bureaustoelen zitten per definitie al een stuk prettiger dan de gewone eetkamerstoel. Voor het gemak kiezen we daarom in deze round-up het design even boven het comfort (wat niet wil zeggen dat deze bureaustoelen niet ook gewoon overheerlijk zitten).

Onze favorieten

Ga je voor stoer? Dan raden we de Nikki bureaustoel van Zuiver zeker aan. Hij past perfect in een industrieel interieur, maar ook in een klassieke of moderne home office draagt hij zijn steentje bij door een rauw randje toe te voegen. Toe aan een beetje kleur? Ga dan voor Vitra Pacc bureaustoel of de Maui soft bureaustoel van Kartell. Deze vrolijke kleuren fungeren ongetwijfeld als boost voor je creativiteit! De perfecte altijd-goed-bureaustoel is de OMG bureaustoel van Zuiver. Hij valt niet meteen heel erg op door zijn grijze kleur, maar is door het patroon op de zitting toch zeker het bekijken waard.

Zit jouw perfecte bureaustoel toch niet tussen het rijtje hieronder? Kijk dan rustig nog even verder naar onze andere bureaustoelen.

nog meer: werkkamer