WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

11x thuiswerken met vtwonen

Het is niet anders: we moeten thuiswerken. Vanachter onze eigen bureaus willen we onze lezers blijven inspireren. Hier zie je hoe thuiswerken er voor team vtwonen uitziet!

Onze digitale redactie

Als bladenmakers hebben wij de mazzel dat we tegenwoordig niet meer met schaar, papier en pen aan de slag hoeven om nieuwe nummers te maken. Alles kan digitaal. En ook al is het niet hetzelfde, zelfs het maandagochtend ‘hoe was je weekend’-praatje kan via de chat. Vanuit onze thuiswerkplekken doen we ons best onze lezers te blijven inspireren met de fijnste interieurcontent.

Wie geen werkplek heeft moet klussen

Hoofdredacteur Nicolette heeft een weekend hard geklust om de zolder om te bouwen tot lichte werkplek.

View this post on Instagram

Mijn nieuwe thuiswerkplek; de enige plek in huis waar ik geen WiFi blijk te hebben. 🤔 – #als een WiFi wichelaar door het huis #datisnogeendingetje #wellekkeropgeruimd #stayathome #thuiswerken #vtwonenwerktthuis #vtwonen #bijvtwonenthuis #homeoffice #tochgeenlogees #versterkeronderweg

A post shared by Nicolette Fox (@nicolette_fox) on

Met een kleine assistent

Productmanager Hanneke heeft niet alleen een prachtige werkplek in een vrolijke, gele tint, maar ook een hele lieve assistent.

Een staande ovatie

De motiverende woorden aan de mooie muur van assistent-artdirector Rolien voelen opeens extra toepasselijk. We moeten extra lief voor onszelf en anderen zijn, dus applausje voor jezelf!

Samen delen, samen werken

Als het hele gezin thuiszit, zul je werkplekken moeten delen. Aan de tafel van chef tekst Barbara worden niet alleen vtwonen teksten, maar ook huiswerkopdrachten geredigeerd.

Maak het gezellig

Content specialist Simone heeft een fijne werkplek aan haar eettafel gemaakt. Met kaarsen, bloemen, een vrolijke mok en een muziekje maakt zij het gezellig.

Bloemig tafel tafereel

Redactie-assistent Ivonne zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt vanachter haar eettafel die ze vol heeft staan met geurige bloemen. (PS: je collega’s missen jou ook Ivonne!)

Moodboard werkplek

De werkplek van vtwonen formulemanager Tanja voelt aan als één groot moodboard. Zo blijft zij geïnspireerd om mooie samenwerkingen tussen vtwonen en partners te realiseren.

Zitten of staan?

Zittend achter dit bureau zorgde vormgever Marleen ervoor dat nummer 4 er fantastisch uitziet en nu bij de drukker ligt. Nummer 5 wil ze liever staand maken, dus het hoge bureau is inmiddels besteld.

Home office state of mind

Het kan ook niet anders: stylist Fietje kijkt vanaf haar bureaustoel tegen een prachtige inspiratiemuur aan. Is jouw muur saai? Ga dan een middagje knippen en plakken.

Roeien met de riemen die je hebt

Artdirector Marlon heeft bij gebrek aan een eigen werkplek die van haar zoon ingenomen. Een creatieve oplossing van een creatieve geest!

Pluk geluk

Belgische collega Kathleen heeft haar bureau opgefleurd met bloemen uit eigen tuin.

Hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit? Deel het met ons op Instagram met #vtwonenbijmijthuis

nog meer: werkkamer