Zondag 23 september: Cato-Margo en Casper uit Laren

beeld vtwonen Beeld

Casper en Cato-Margo wonen met hun samengestelde gezin van zeven in een jaren ’30 woning in Laren. Door de grootte van het gezin vinden ze het lastig om voor ieder gezinslid een fijne thuisplek te creëren. Ook is de harmonie in het interieur ver te zoeken door de verschillende meubels en kleuren. Een bij elkaar geraapt zooitje noemen ze het zelf ook wel. Gelukkig weet stylist Frans Uyterlinde daar wel raad mee. 

Lees verder onder de advertentie

Zij houdt van paars, hij van zijn Harley Davidson

Cato-Margo ziet graag veel kleur, het liefst paars, en patronen in huis. Casper geeft de voorkeur aan stoere elementen en zijn Harley Davidson. Om buiten op te rijden én om binnen mee te pronken gedurende de wintermaanden. Wat Cato-Margo overigens geen probleem vindt. Tel daarbij op dat ze het moeilijk vinden om afstand te doen van hun karakteristieke meubels en er is sprake van een woonprobleem. Kortom: stylist Frans Uyterlinde is meer dan welkom om een frisse wind door het interieur te laten waaien. Dat zou voor Cato-Margo, die sinds de constatering van beenmergkanker veel tijd thuis doorbrengt, een groot lichtpunt zijn. Benieuwd of Frans er in slaagt om de huidige mengelmoes om te zetten naar een samenhangend geheel? Je ziet het zondag 23 september om 19.30 uur op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie