WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Terugblik op seizoen 9 – Weer verliefd op je huis

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Seizoen 9, aflevering 7: het huis van Brenda en Peter uit Sassenheim. Ze zijn al vaak verhuisd, maar 2,5 jaar geleden vonden zij hun droomhuis in Sassenheim. Het stel kan moeilijk spullen weggooien, waardoor het huis bomvol staat. Gelukkig kwam stylist Wendy orde in de chaos scheppen.

Zij houdt van klassiek, hij van een georganiseerde chaos

Peter houdt van spullen met een verhaal. Hij omschrijft zijn stijl als een georganiseerde chaos. ‘Er mag in huis geleefd worden.’ Brenda houdt juist van een interieur met een rustige basis en een mix tussen klassiek en modern. Wat Peter en Brenda niet durfden, deed stylist Wendy wel; spullen weggooien! Het oude interieur werd op straat gezet en nieuwe meubels en accessoires deden hun intrede. Ook de indeling van het huis werd omgegooid. Vanaf nu komen ze thuis in een opgeruimd huis met een klassiek eclectische basis.

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie: Barbara Kieboom | Stylist Wendy Verhaegh

nog meer: Weer verliefd op je huis