Sneak peek: Liza in Kampen

beeld vtwonen Beeld

Al zes jaar wonen Ferry en Hendrik in Kampen. Van een klein appartement verhuisden ze afgelopen jaar naar een prachtig herenhuis aan de gracht in het centrum van Kampen. Ze zijn dolgelukkig met hun aankoop, maar de inrichting? Die blijkt nog niet zo eenvoudig…

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Van Hollywood-chic tot stoer

Eenmaal eigenaar van hun eigen herenhuis aan de gracht, is het stel dolgelukkig met hun aankoop, het uitzicht en de karakteristieke elementen zoals hoge plafonds met ornamenten. Maar dan moeten ze het huis inrichten en slaat de paniek toe. Geen enkele muur loopt recht en de indeling is verre van standaard door de vele losse ruimtes. Alleen over de kroonluchters zijn ze het eens, maar voor de rest lopen de smaken te ver uiteen. Ferry wil zich wanen in een Hollywood-chic interieur met veel bloemen en blingbling. Terwijl Hendrik het liever omtovert tot een stoer en donker geheel met hier en daar een kleurrijke uitspatting.

Ratjetoe

Ze vinden het huis en de locatie prachtig, maar door de vele ruimtes, witte muren en kille vloer weten ze niet waar ze moeten beginnen en naar welk eindresultaat ze toe willen werken. De begane grond heeft een gedateerde en te kleine keuken, een loze tussenruimte waar ze nu werken en een ongezellige eetkamer zonder raamdecoratie, want daar komen ze ook niet uit. Ze willen graag een nieuwe moderne keuken, maar waar? En hoe deel je de keuken en de andere ruimtes zo in dat het een eenheid wordt? Op de eerste etage is de zithoek. De meubels zijn een mix van meubels uit hun vorige appartement, kleine pogingen tot aankopen en dingen die de vorige eigenaar heeft achtergelaten. Het past totaal niet bij elkaar en ook niet bij het huis.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Liza Wassenaar

Lees verder onder de advertentie

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Liza? Kijk mee naar de laatste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 15 op zondag 5 december om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Bron: Styling: Liza Wassenaar, Fotografie: Margriet Hoekstra

Lees verder onder de advertentie