WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 17 maart: Dimphy en Samanta uit Eindhoven

Dimphy en Samanta wonen samen met hun dochtertje Noa in een eengezinswoning in Eindhoven. Het huis staat bomvol verschillende meubels en accessoires. Met als pronkstuk de paarse bank die Samanta heeft uitgekozen, wat Dimphy betreft een grote miskoop.  Stylist Frans Uyterlinde gaat voor het stel aan de slag.

Modern en industrieel tegenover kleurrijk en nonchalant

Dimphy en Samanta wonen sinds acht jaar samen in Eindhoven. Ze leerden elkaar kennen via de voetbalvereniging en sinds drie jaar maakt dochter Noa het gezin compleet. Door te weinig opbergruimte is het vaak rommelig in huis. Voor Samanta geen probleem, dit vindt ze juist wel gezellig. Dimphy houdt daarentegen van een opgeruimd huis en ziet het liefst alles achter deurtjes verdwijnen. De eenheid in huis is al lange tijd zoek. Dimphy houdt van modern en industrieel, Samanta van veel verschillende kleuren en een nonchalante inrichting. Met hun eet- en borrelclubs hebben ze vaak vrienden over de vloer. Over een grote eethoek zijn ze het dus eens, maar wat voor een dat moet worden… Gelukkig heeft stylist Frans Uyterlinde overal een oplossing voor! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 17 maart om 19:30 naar vtwonen Weer Verliefd op je Huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Alle gebruikte producten in de make-over bij Dimphy en Samanta uit Eindhoven vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis