Het 10e seizoen gaat bijna van start! Kijk je mee?

beeld vtwonen Beeld

Vanaf zondag 24 februari hoef je ons niet meer te missen! We starten met het 10e (!) seizoen ‘Weer verliefd op je huis’. Onze stylisten halen weer alles uit de kast om de bewoners, maar ook jullie, te verrassen. Reserveer de zondagavond tot en met 14 april in je agenda, je ziet namelijk 8 gloednieuwe make-overs voorbijkomen. In ons jubileumseizoen hebben we nog een verrassing voor je: een nieuwe stylist komt het team versterken. Wie dat is, lees je hier!

Lees verder onder de advertentie


Zondagavond – woonavond!

In alweer het 10e seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ verwelkomen we Eva van de Ven als een van onze vaste stylisten. Je kunt Eva al kennen van ‘vtwonen verhuist‘ en ‘verbouwen of verhuizen?‘ Met onze bekende stylisten: Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde vormt zij het vaste team. Samen met presentator Kees Tol gaan ze elke week de uitdaging aan om een stel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Van Hoofddorp tot Eindhoven, geen woondilemma is te gek voor onze stylisten. We hopen je de komende weken weer te kunnen inspireren met nieuwe woonideeën. Kijken dus! En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Stylist Frans Uyterlinde trapt het jubileumseizoen af bij Farida en Mohamed in Utrecht. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis gewoon in Nederland. De inrichting laat daarentegen nog heel wat te dromen over. Mohamed houdt van strak en modern, maar Farida heeft liever een warm interieur waar hun Marokkaanse roots in terugkomen. Benieuwd naar de oplossing van Frans? Je ziet het in de eerste aflevering op zondagavond 24 februari om 19.30 uur op SBS6. Veel kijkplezier gewenst!

Lees verder onder de advertentie

Wij zijn aan het aftellen! Jij ook, maar kan je niet wachten en wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over.