WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 11 november: Dave en Kim uit Utrecht

De Utrechtse stadswoning van Kim en Dave is een combinatie van een bedrijfsruimte en bovenwoning. Zelf gebruiken ze het huis in z’n geheel als woonruimte; koken en eten gebeurt beneden, wonen doen ze boven. Maar daar ligt direct ook het woondilemma, want hoe creëer je eenheid tussen twee verdiepingen? Gelukkig weet stylist Marianne Luning wel hoe ze boven en beneden tot één geheel kan maken.

Hij houdt van een funky touch, zij van Scandinavisch

Het huis van Kim en Dave biedt veel ruimte, maar hoe vul je zóveel ruimte efficiënt? Ze vinden het beiden lastig. Beneden in de keuken hebben ze wel alles naar wens ingericht, maar op de eerste verdieping blijft het een ratjetoe aan spullen. Dave houdt van groot, stoer en vooral functioneel. Een interieur met een funky touch maakt hem blij. Kim durft met kleur te spelen en combineert dit graag met een Scandinavische, warme stijl. Hier krijgt Dave juist kriebels van. Eén ding is beiden wel duidelijk: er moet wat gebeuren. Na een heftige periode waarin Kim twee dierbaren heeft verloren, vond ze haar rust in yoga en meditatie. Na de komst van Marianne hoopt ze dat ook in het nieuwe interieur te vinden.

Kijk je zondag 11 november om 19.30 uur naar SBS6 om te zien of het stylist Marianne is gelukt om de woonlagen samen te laten komen?

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis