WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnen: tickets voor de vt wonen&design beurs

Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober 2022 vindt de vt wonen&design beurs weer plaats. Dé plek waar jij alle informatie kunt vinden over het inrichten van je huis en tuin of om soepel een verbouwing te doorstaan. Wil je er graag heen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op twee toegangskaarten!

vt wonen&design beurs roze bank

vt wonen&design beurs

Het is alweer de 30e editie van de vt wonen&design beurs. Het grootste woonevenement van Nederland vindt plaats in de EXPO Greater Amsterdam te Vijfhuizen. Wat er zoal te doen is? Je kunt er voornamelijk héél veel inspiratie opdoen, voor in huis en tuin. De laatste trend spotten, ronddwalen zonder doel en je laten verrassen? Het kan allemaal.

Zo kun je uren rondkijken in verschillende inspiratiehuizen, op de foto met de bekende vtwonen-stylisten, naar hartelust shoppen en ook nog eens genieten van heerlijk eten en drinken. Tanja Saarberg, formule manager bij vtwonen vertelt: k vind het een feestje. Wij ontmoeten onze lezers, zij ontmoeten onze redactie, en we kunnen iedereen veel inspiratie bieden; het is echt een dagje uit. Ik zou het ’t liefst omschrijven als vtwonen 3D!’

LEES OOK

Dit is er allemaal te doen op de vt wonen&design beurs

Toegangskaarten winnen

Wil je heel graag naar de beurs toe? Dan hebben we iets leuks voor je, want we mogen toegangskaarten weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is meedoen met de winactie. Gedaan? Winnaars krijgen na afloop van de actie bericht. Wanneer je echter zeker wilt zijn dat je erbij bent, kun je hier ook gewoon je tickets kopen. Succes!

nog meer: vt wonen&design beurs