Zondag 30 december: Mirjam & René uit Rotterdam

beeld vtwonen Beeld

Mirjam en René wonen sinds vier jaar samen. Hun appartement van 55 m² in Rotterdam hebben ze met overwaarde kunnen verkopen. Hierdoor kunnen ze nu verhuizen naar hun droomhuis, anderhalve kilometer verderop: een benedenwoning met souterrain in een prachtig oud herenhuis. Over de inrichting maken ze zich nogal zorgen, maar laat dat maar aan stylist Frans over. Samen met familie, vrienden en het vtwonen team zorgt hij voor een bijpassende droominrichting!

Lees verder onder de advertentie

Van klein appartement naar royale benedenwoning

De nieuwe woning is een stuk groter en de huidige meubels zijn te klein. Het stel heeft geen idee wat ze allemaal kunnen meenemen. Mirjam studeert geneeskunde en is begonnen met haar nieuwe baan als arts-onderzoeker in het ziekenhuis. René is net gestart met zijn eigen bedrijf, naast een vaste baan bij de gemeente. Dit valt allemaal samen met de geplande verhuizing. Ze gaan een drukke tijd tegemoet, dus alle hulp is welkom. Stylist Frans komt als geroepen en heeft zoals altijd de oplossing! Het eindresultaat van de spetterende en laatste make-over van dit jaar zie je zondag 30 december om 19:30 bij SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie