Zondag 16 december: Esther en Wesley uit Gouda

beeld vtwonen Beeld

Esther en Wesley hebben samen hun eerste koopwoning gevonden in Gouda. Het nieuwe huis is een eengezinswoning. Perfect, want er is een kleine op komst. Met een hoogzwangere vrouw en een vriend met twee linkerhanden komt de hulp van stylist Eva als geroepen. Samen met de zwager en vriend van Wesley, de vader van Esther en het vtwonen team tovert Eva het huis om tot een echt paradijs voor het nieuwe gezin.

Lees verder onder de advertentie

Van huurhuisje in de binnenstad naar eengezinswoning in een woonwijk

Twee jaar geleden leerden Esther en Wesley elkaar kennen. Na de eerste date ging alles in een sneltreinvaart. 1,5 jaar geleden trok Esther in Wesley’s eerste huurhuis in het centrum van Gouda. Al snel verruilden ze het huurhuis voor een koopwoning. Terwijl ze bezig waren met de voorpret van de woning kwam de ontdekking en blijde nieuws: Esther is zwanger! Het nieuws bracht naast alle blijdschap ook een lading stress. Want precies rond de periode dat Esther hoogzwanger is en bijna moet bevallen krijgen ze de sleutel van hun nieuwe woning. En laat nou Esther de handige zijn en Wesley twee linkerhanden hebben. Gelukkig kunnen ze de verhuizing en styling aan stylist Eva van de Ven overlaten. Je ziet het resultaat zondag 16 december om 19.30 uur bij SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie