WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu te koop: vtwonen nr. 01-2021

Het nieuwe nummer van vtwonen ligt weer op de mat. Geen abonnee? Koop een losse editie. Deze keer in vtwonen nr. 01-2021: op zoek naar preloved schatten, 5x binnenkijken in huizen met een goed gevoel en alles over de kleur van positiviteit. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Home sweet hope:

  • Inside out: haal buiten naar binnen
  • Lees de column van Carolien Spaans
  • Binnenkijken: van weelderig hotel tot basic en duurzaam
  • Steel de show met kamerplanten
  • DIY’s in small, medium & large

12x weer verliefd op je huis

Alsjeblieft, bij vtwonen 01 zit een mooie bijlage: 12x Weer verliefd op je huis. Lees de verhalen van de bewoners uit seizoen 13. Ze blikken terug op de make-overs van hun huizen en vertellen of ze drie maanden later nog steeds verliefd op hun huis zijn. Daarnaast delen stylisten Fietje, Marianne, Frans en Liza tips en tricks die ze gebruikten bij het stylen van deze woningen: van quick fix tot maatwerk. Aflevering gemist? Kijk hier het hele seizoen terug.

Binnenkijken Special

Los te bestellen: de vtwonen Binnenkijken Special. In de nieuwe Binnenkijken Special draait alles om een mix & match van stijlen. Van industrieel tot romantisch: de bewoners van de 10 huizen in deze binnenkijken-editie hebben het combineren van woonstijlen tot in de puntjes onder de knie. Laat je door hen inspireren en bestel de ‘Binnenkijken Special’ nu alvast online. De special is ook nu te koop in de winkel. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje:

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of vtwonen een mooie aanbieding voor jou heeft en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je niet alleen iedere maand kans op een fijn wooncadeau, je geniet ook van extra korting op andere abonnementen van DPG Media en op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine