WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Patronen leggen in je vloer: tips en tricks

De Marmoleum Modular by vtwonen collectie kent met Shade, Marble en Lines drie basisdessins. Deze dessins zijn in verschillende kleuren beschikbaar, en dus helemaal af te stemmen op jouw ruimte. Maar: ook met de patronen kan gespeeld worden! (promotie)

Klassiek en speels

Een tikkie klassiek én speels is dit warme dessin van ton sur ton strepen gelegd met tegels van één vierkante meter. Lines is ideaal voor het creëren van natuurlijke vloeren, strak uitgelijnd in bijvoorbeeld een visgraatpatroon, in uniforme kleuren of in subtiele mixen. Door de Lines tegels met kleur Earth met de patronen om-en-om te leggen, creëer je gemakkelijk jouw eigen unieke vloer.

Blokpatroon

De shade collectie biedt een verzameling van warme betonachtige grijstinten, aangevuld met klassieke beige/bruin tinten. Door deze tegels van 50x50cm in blokpatroon te leggen, creëer je een klassieke en warme look. De kleuren zinc en mist hebben iets weg van natuursteen.

Patronen3

Speel met marmer

Klassiek en tegelijkertijd eigentijds: de collectie Marble. Sommige van de ontwerpen lijken met hun subtiele adertjes net echt op marmer. Deze tegels zijn gemaakt om te mixen en te matchen. Hiermee geef je een speciale dimensie aan je interieur. Wil jij een vloer met lef? Combineer dan elkaar versterkende kleuren om een extravagant marmerontwerp te maken.

Kijk hier voor verkooppunten. Meer inspiratie en informatie vind je hier.

Bron: in samenwerking met Forbo

nog meer: Voor iedereen een vloer