Droomvloer: een oude visgraatvloer

Vroeger werden er massaal parketvloeren of vloerbedekkingen over die ‘ouderwetse’ visgraatvloeren gelegd. Zonde! Tegenwoordig mogen ze gelukkig weer gezien worden. En meer dan dat, ze zijn super populair. Heb jij niet het geluk dat er onder jouw vloer een prachtige visgraatvariant verborgen zit? Creëer dan een moderne en onderhoudsvriendelijke variant met een Novilon pvc stroken vloer. (in samenwerking met Forbo)

De moderne visgratenvloer

Een houten visgraatvloer is prachtig, maar niet altijd even onderhoudsvriendelijk. Houten vloeren moet je regelmatig schuren, lakken en bijhouden met een wax. Dat kan anders: de Novilon pvc stroken van Forbo zijn zo natuurgetrouw en veelzijdig dat het een perfect alternatief is voor een houten vloer. Ze hebben de look en feel van echt hout, een authentiek ogende v-groef, reliëf en een extra matte finish. Leg de stroken in een visgraatpatroon en jouw droomvloer is een feit.

Groot voordeel: deze onderhoudsarme en oersterke vloer is helemaal niet gevoelig voor modder, zanderige schoenen of vocht.

visgraatvloer Novilon

Wat doet een Novilon visgratenvloer voor jouw huis?

Of je nou van een stoer interieur of een klassieke look houdt. Een Novilon visgraatvloer past bij beiden. Het geeft de kamer dat klassieke tintje van een monument, landhuis of een stadsvilla. Liever de uitstraling van een industriële loft. Als je de vloer combineert met meubels van doorleefd hout en metaal en de wanden een betonlook geeft, is die sfeer gecreëerd. Met een vloer waarop geleefd kan worden.

Welke kleur kies jij?

De Novilon pvc stroken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Kies voor extra donkere tinten voor een warme ondergrond voor je lichte meubels. Liever meer rust en licht in huis? Ga dan voor de vergrijsde of lichthouten tinten. Enkele voorbeelden van beschikbare kleuren zie je hieronder.

visgraatvloer Novilon kleuren

nog meer: Voor iedereen een vloer