WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De vloer als basis voor een botanisch interieur

Wij zijn gek op de botanische woontrend. Want wat is die combinatie van blank hout, stoer beton en doorleefde materialen met groene accenten en planten toch fijn. Houd de basis in je huis, zoals de vloer, heel rustig en ga los met potten, planten en alle denkbare tinten groen. (promotie)

Wat is de botanisch woonstijl?

De term botanisch betekent alles wat te maken heeft met de plantkunde. Zo hebben we de bekende Mediterrane, botanische tuinen in het zuiden van Spanje: prachtige tuinen vol met planten, bomen en bloemen. Tegenwoordig wordt deze stijl naar binnen doorgetrokken en genieten we in huis van al dat fijne groen.

De vloer als basis

Een rustige basis is altijd goed. Hiermee maak je het voor jezelf mogelijk om te variëren met kleuren, stijlen en woonaccessoires. Met de Marmoleum Modular by vtwonen vloeren weet je zeker dat de basis goed is. Naast dat je kunt kiezen uit allerlei verschillende, natuurlijke kleuren en dessins, is de vloer ook onderhoudsvriendelijk en oersterk.

Botanisch

Hout, steen of marmer

Natuurproducten passen perfect bij een botanisch interieur. Naast dat Marmoleum Modular vloeren gemaakt zijn van puur biologische materialen als lijnzaadolie, hars en jute, heeft het ook de uitstraling van een natuurlijke vloer. Ga voor een dessin van houtnerven, natuursteen of marmer. De Lines-, Shade- en Marble-lijn maken van alles wat erop komt te staan een prachtig, botanisch stilleven.

Botanisch

Groen, groener, groenst

Okee, de basis is duidelijk. Maar dan? Met prachtige potten vol levendige planten en botanische woonaccessoires zoals posters, vazen en lantaarns kleed je je huis aan. Combineer verschillende tinten groen met elkaar en je botanische interieur is een feit. Tips vind je in ons inspiratie artikel over rustgevend groen.

Bron: in samenwerking met Forbo.

nog meer: Voor iedereen een vloer