Zo kies je altijd de juiste vloer bij jouw woonstijl

In samenwerking met Ambiant

beeld vtwonen Beeld

Een vloer kan een ruimte maken of breken. Niets zo belangrijk dus als de juiste keuze maken. Maar hoe mooi een vloer er in de showroom of online ook uitziet, bij jouw thuis kan het effect toch net helemaal anders zijn. Het liefst bekijk je een vloer daarom in je eigen interieur. Goed nieuws: dat kan vanaf nu!

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Ambiant

Van visgraat tot tegel

Onze favoriete vloeren van dit moment komen uit de vtwonen by ambiant-collectie. Deze collectie is door stylisten van vtwonen en ambiant zelf samengesteld op basis van de laatste woontrends. De collectie zit dan ook vol trendy patroonvloeren, hout- en tegeldecoren. De vloeren zijn gemaakt van pvc. Daardoor zijn ze niet alleen oersterk, maar ook waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Ontdek de vloeren in je eigen interieur

En het mooiste van alles is: de vloeren zijn gewoon thuis te ontdekken. Via een speciale Artificial Intelligence (AI) tool komen de vtwonen vloeren tot leven in je eigen woonkamer. De nieuwe vloer wordt direct geprojecteerd, alsof de vloer er al ligt. Zelfs de meubels blijven goed staan, net echt dus.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Hoe het werkt?

Stap 1: Maak een foto van de ruimte. Het liefst zo licht en opgeruimd mogelijk.

Stap 2: Ga naar de AI tool

Stap 3: Upload de foto in de tool.

Stap 4: Kies een vloer uit die je wilt bekijken in de ruimte.

Lees verder onder de advertentie

Stap 5: Varieer met verschillende vloeren. Wellicht word je verrast.

Stap 6: Kies een legrichting: horizontaal of verticaal?

Stap 7: Bekijk het resultaat. Kiezen maar!

Waarom pvc een echte winnaar is

Pvc vloeren zijn populairder dan ooit en dat is niet zo gek, want ze kennen flink wat voordelen. Zo zijn de pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie perfect voor intensief gebruik. Ideaal voor gezinnen bijvoorbeeld, waar er nog al eens een ongelukje gebeurt. De vloeren zijn namelijk waterbestendig en kunnen wel tegen een stootje. Ook vloerverwarming kan worden geïntegreerd in de pvc vloeren uit de collectie en de vloeren zijn nog geluiddempend ook. O, en denk niet dat pvc vloeren minder mooi zijn dan echt hout of een gietvloer. Doordat een groot deel van de collectie een natuurgetrouwe structuur heeft (EIR, Embossed in Register), komt de structuur van de plank of tegel perfect overeen met het dessin. Zo voel je de nerven, noesten en andere structuren. Hoe echt kan het zijn?

Lees verder onder de advertentie

Wij zijn fan, nu jij nog! De vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie tot leven laten komen kan hier. Bekijk hier ook de hele collectie of bestel eenvoudig een paar stalen.

Bron: In samenwerking met Ambiant

Lees verder onder de advertentie