Een ode aan vloerstickers: de beste vriend van elke huurder

Kaptafel Van Dijk & Ko. Bank H&M Home. Staande spiegel All the Luck in the World. Porseleinen hoofd gekregen. Zeeppompjes Zenology. Badlaken H&M Home. Douche en kranen Van Heck. Vloer Floorz. Wandtegels Zelliges van Emery & Cie. Beeld vtwonen 02-2021 | productie Coco Features | styling Emmy van Dantzig | fotografie Peggy Janssen
Beeld vtwonen 02-2021 | productie Coco Features | styling Emmy van Dantzig | fotografie Peggy Janssen

Een huurhuis inrichten is heerlijk: eigen bank, stoelen en decoratie erin en je hebt al je eigen sfeer. Maar de badkamer naar eigen stijl omtoveren? Dat kan knap lastig zijn. Al helemaal als je van de huurbaas geen grote aanpassingen mag doen. In die gevallen zijn vloerstickers the way to go.

Lees verder onder de advertentie

Quick-fix

Hoe kort je ook in een huurhuis woont, het is altijd fijn om er hélemaal je eigen plekje van te maken. Nou is dat in het woongedeelte vaak goed te doen: je eigen meubels et voilà… Wat niet zo makkelijk is? De badkamer. Hoe vaak hebben huurhuizen geen tegels die je terugbrengen naar decennia geleden? Om de vloer te vervangen heb je toestemming nodig, het is een hoop gedoe en ook nog eens dure grap. Dé oplossing? Vloerstickers!

Op de oude tegels

Vloerstickers bestaan in alle vormen, maten, dessins en kleuren. Ze kunnen óp de oude badkamertegels geplaatst worden en zien er ook nog eens trendy uit. En trouwens: ook in de keuken of hal pakken ze goed uit. Al zijn de grootste voordelen de prijs en het gemak, de verschillende designs stelen de show. Bijvoorbeeld bij Etsy, de site voor alles creatief. Hoe leuk zijn deze terracotta sterren stickers? Need, need need! Maar ook deze zwartwitte stickers met moderne twist mogen in onze badkamer wel een tijdje op visite komen.

Ook voor snelle make-over

Niet alleen voor huurder, ook voor de interieurliefhebbers die regelmatig wat anders willen, is dit ideaal. Twee keer knipperen en je hebt een compleet nieuwe vloer. Tóch na een tijd weer zin in iets anders? Dan haal je de stickers eraf en heb je de oude vloer weer terug.

LEES OOK
Binnenkijken in een huurhuis met persoonlijkheid

Lees verder onder de advertentie

Moois voor in de badkamer…

Bron: vtwonen 02-2021 | Productie Coco Features | styling Emmy van Dantzig | fotografie Peggy Janssen

Lees verder onder de advertentie