WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

We vragen het aan… justK

Nieuwsgierig naar de gezichten achter de bloggers van vtwonen? Waar ze hun inspiratie vandaan halen? En wat je nooit in hun huis zult aantreffen? We vragen onze bloggers het hemd van het lijf! Deze week in de biechtstoel: social media specialist Kirsten Jassies van justK. Kijk je mee?

Altijd online

Social media specialist Kirsten Jassies heeft een passie voor, hoe kan het ook anders, social media, visuele content en blogs. Het open karakter en de mogelijkheid om met iemand uit Australië direct contact te hebben, is daarin de grootste drijfveer. Kortom: ‘een dag niet gepost, is een dag niet geleefd’.

Dol op

… haar yurt op camping De Lievelinge. Een fijn plekje op aarde waar de ontspanningsmodus direct bezit neemt van Kirsten, waar werk naar de achtergrond verdwijnt en woonzonden (ja, die heeft ze ook) vergeten worden. Toch blijven dromen groeien, over wonen in een huis in het bos én op het strand.

We want more!

Fan van deze video? Bekijk dan ook de andere video’s waarin we onze bloggers en stylisten het hemd van het lijf vroegen.

nog meer: video