kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

We vragen het aan… de bloggers van PRCHTG

Nieuwsgierig naar de gezichten achter de bloggers van vtwonen? Waar ze hun inspiratie vandaan halen? En wat je nooit in hun huis zult aantreffen? We vragen onze bloggers het hemd van het lijf! Deze week in de biechtstoel: designliefhebbers en blogduo Jessica en Fleur van PRCHTG. Kijk je mee? 

Liefde voor design

Bloggers Jessica en Fleur zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde.

Blogs

In hun blogposts voor vtwonen delen ze wekelijks de mooiste designvondsten. Zo lees je in hun laatste blog alles over hun liefde voor grafische posters. Kende jij de ’tietenposter’ van Swantje Hinrichsen bijvoorbeeld al?

In hun schatkasten pronken de mooiste items van keramiek, zoals de kunstzinnige objecten van Mickey Philips en designvazen van edelmetaal. Fan van de trolleytrend? Zo style je jouw trolley à la PRCHTG.

We want more!

Fan van deze video? Goed nieuws: in de video van volgende week ontdek je alles over blogger Anne van REMADE with love.

nog meer: video