Stylist Wendy blikt terug: make-over in Zeewolde

In aflevering 4 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Nicole en John in Zeewolde een mooie make-over. De ongezellige, L vormige woning werd omgetoverd tot een sfeervolle mix van landelijk met kleur voor Nicole en industrieel en strak voor John. Nieuwsgierig waarom Wendy koos voor een kleurenpalet met geel, roze en wit? Of waarom er en suite kasten zijn geplaatst? Bekijk de video waarin Wendy haar keuzes toelicht.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 12 juni 2016 om 22:25

Waar zijn de houten wandplankjes verkrijgbaar?

>

Anoniem op 13 april 2016 om 22:28

Hallo vt wonen,
Ik vind het okergeel super gaaf en zou dit graag op onze babykamer willen alleen was ik benieuwd welke kleurnummer jullie gebruikt hebben. Zouden jullie mij daar mee kunnen helpen?

mvg Sharon

>

Anoniem op 18 april 2016 om 08:31

Beste Sharon, de kleur die Wendy heeft gebruikt, is Verguld S 2070-Y10R van Histor. Veel verfplezier!

>

Anoniem op 10 maart 2016 om 19:06

Met veel plezier kijk ik elke uitzending. Tijdens het zien van de aflevering in Zeewolde werd ik meteen smoorverliefd op het licht roze fauteuiltje! Ik kan hem helaas nergens vinden. Kunnen jullie mij misschien vertellen waar hij van is en waar ik hem kan kopen? Alvast bedankt!

>

Anoniem op 7 maart 2016 om 11:11

Goedemorgen. Ik heb een vraagje nav de uitzending van gisteren, zondag 6 maart. Van welk merk was dat schitterende bloemen behang? Alvast bedankt voor het antwoord. Mvg. Jolande Bonte

>

Anoniem op 5 maart 2016 om 21:19

Welk materiaal wordt er voor de trap gebruikt en waar te koop

>

Anoniem op 7 maart 2016 om 09:58

Beste Linda, dit is de Solid Black trap van Upstairs.

>

Anoniem op 2 maart 2016 om 22:06

Waar zijn de houten wandplankjes verkrijgbaar?

>

Anoniem op 3 maart 2016 om 07:57

Beste Angelique, de houten plankjes heeft Wendy gevonden bij de Amsterdamsche Fijnhouthandel: http://www.fijnhout.nl/

>

Anoniem op 29 februari 2016 om 12:31

Erg leuk dat okergeel! Ik ga volgend jaar in een appartement wonen van 80 m2. Noord kant alleen schuifpui over hele breedte van 5 M. Dus heb warme kleuren nodig om mee te spelen zeg maar. Kamer incl keuken is 7.28m lang en 5.12m breed. Mag ik mijn ideeën vrijblijvend delen met jullie? Zodat jullie mij kunnen adviseren?
Heb al keuken ontwerp. Ben zeer benieuwd. Hartelijke groet, Rosa

>

Anoniem op 1 maart 2016 om 07:56

Beste Rosa, wat leuk dat je volgend jaar in je nieuwe huisje trekt. Helaas kunnen wij je niet helpen met advies. Daar hebben onze stylisten te weinig tijd voor. Duik eens in de binnenkijkers: http://www.vtwonen.nl/binnenkijken/vtwonen-binnenkijkers/. Wie weet kun je daar wat inspiratie opdoen! Succes met het samenstellen van je droomhuisje :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties