Stylist Wendy blikt terug: make-over in Jaarsveld

In aflevering 9 van Weer verliefd op je huis toverde stylist Wendy het donkere, rechthoekige huis van Helyette en Arnoud om tot een warm en knus gezinshuis. En dat alles in een Frans jasje. Wil je weten hoe Wendy er in slaagde een stukje Frankrijk in huis te halen? En welke tips ze nog meer heeft? Bekijk snel de video waarin Wendy haar keuzes toelicht. 

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: tv

Reacties:

Anoniem op 4 november 2016 om 11:31

Ge-wel-dige aflevering! Voor ons de beste tot nu toe. Wij hebben (hadden) namelijk dezelfde issue met een uitbouw en daardoor twee kleine muurtjes, waarvan we niet wisten we we er mee moesten maar nu hebben we nieuwe inspiratie voor een nieuwe indeling! Bedankt Wendy!

Hoi Kim, bedankt voor je enthousiaste berichtje! Vinden we leuk om te lezen. Veel plezier met het in de praktijk brengen van de inspiratie 🙂

Anoniem op 26 november 2016 om 21:46

Kan iemand mij vertellen waar het vloerkleed van is van deze aflevering? Wij zijn op zoek naar zo iets!

Bedankt.

Groetjes Rebana

Beste Rebana, in dit artikel kun je alle gebruikte producten terugvinden: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-9-kijken-en-shoppen-seizoen-5/