Stylist Wendy blikt terug: make-over in Den Haag

In aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ zorgde stylist Wendy dat het ongezellige en vooral witte huis van Gonneke en Robert veranderde in een warm en kleurrijk ‘thuis’. Van onpersoonlijk naar een vrolijk en zonnig huis met een Spaans tintje. Wil je weten hoe Wendy de smaken van beide partners tot elkaar liet komen en het echte strandgevoel tot in de kleinste details in het interieur verwerkte? Bekijk dan snel de video waarin ze haar keuzes toelicht. 

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: tv

Reacties:

Anoniem op 9 oktober 2016 om 21:37

jullie spreken van een spaans tintje, ik zie echter niets spaans! , of bedoelen jullie dat okergele wandje? wat ik zelf niet echt iets spaans vind overigens. Mvg Sandra . by the way; ik ben groot fan van jullie programma!

Anoniem op 10 oktober 2016 om 07:48

LOL die ondertiteling… verder kwestie van smaak maar die peddels aan de muur vind ik persoonlijk meer voor een kinder kamer.

Anoniem op 11 juni 2017 om 19:47

Waar is het blauwige behang van bij het eetgedeelte?

Beste Anne, het behang is van Eijffinger. In dit artikel vind je alle gebruikte producten terug: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-6-kijken-en-shoppen-seizoen-5/