vtwonen

Stylist Leonie Mooren blikt terug: make-over in Haarlem

In aflevering 3 van ‘vtwonen zelf aan de slag’ kreeg de tuin van Linda en Michael een make-over. Het stel legt zelf de basis van hun droomtuin. Stylist Leonie Mooren zet de puntjes op de i. Nieuwsgierig waarom Leonie heeft gekozen voor donkere kleuren in de tuin? Of waarom je in een kleine tuin de planten beter in potten kunt zetten? Bekijk de video waarin Leonie haar keuzes toelicht. 


Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Katja op 4 september 2016 om 09:36

Gisteren was de herhaling op tv! Wat een mooie tuin! Zelf had ik het idee van de olijvenboom en barretje ook al in gedachten. Hebben jullie een werkbeschrijvinf voor het maken van het barretje? Ook vraag ik me af waar jullie de olijvenboom gekocht hebben?
Groetjes Katja

>

vtwonen op 5 september 2016 om 09:10

Beste Katja, we hebben je een mailtje gestuurd!

>

Arjan Sloot op 29 mei 2016 om 15:43

Hello,

Ik zag in deze aflevering dat de deelnemers een plaatje van een veranda hebben gebouwd. Ik ben verliefd geworden op dit sfeervolle hoogstandje en ben benieuwd waar ik de werkinstructie kan vinden om deze veranda eventueel zelf te maken. Ik zou hier enorm mee geholpen zijn.

Vriendelijke groet,

Arjan Sloot

>

Gery op 21 mei 2016 om 17:11

Hallo,

Ik wilde vragen welke zwarte tuinbeits van Rambo jullie gebruikt hebben. Ik zag alleen de dekkend zwart?!

Groetjes Gery

>

vtwonen op 23 mei 2016 om 07:54

Beste Gery, deze vraag kun je beter even bij KARWEI neerleggen. Zij kunnen je beter adviseren in welke verf je nodig hebt voor jouw klus.

>

Michiel op 15 mei 2016 om 10:29

Hallo,

Ik heb niet zozeer een vraag over de tuin, welke overigens erg mooi is geworden, maar over de groengrijze kleur van de muren in de woonkamer. Welke kleur is hier gebruikt?

Groet,
Michiel

>

vtwonen op 17 mei 2016 om 07:26

Beste Michiel, helaas hebben we geen informatie beschikbaar over de kleur die de bewoners voor de wanden hebben gekozen.

>

Evelien op 10 mei 2016 om 12:14

Hi,

Ik vind die buitenkeuken te gek en wil zelf ook een begin maken. Veel onderdelen al besteld, echter die lepels voor aan de muur kan ik nergens vinden tot nu toe. Waar heeft de stylist deze vandaan?

Groet,
Evelien

>

vtwonen op 11 mei 2016 om 08:23

Hoi Evelien, Leonie heeft hier oude lepels voor gebruikt. Misschien heb je zelf ook nog ongebruikte lepels in de la liggen? :) En anders kun je natuurlijk ook altijd nog een mooie set in de winkels zoeken. Succes met het maken van de buitenkeuken!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties