Stylist Frans blikt terug: make-over in Wageningen

In aflevering 10 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Janine en Raymond een make-over. De oude boerderij werd omgetoverd tot een mix van kleurrijk met souvenirs voor Janine en rust en eenheid voor Raymond. Nieuwsgierig hoe Frans eenheid heeft gecreëerd met meubels en kleur? Of hoe je kan voorkomen dat huis na jaren dichtslibt met te veel spullen? Bekijk de video waarin Frans zijn keuzes toelicht.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: tv

Reacties:

Anoniem op 11 april 2016 om 21:53

Wederom een prachtig plaatje! Ben helemaal weg van de module bank, zou erg graag willen weten waar de bank verkrijgbaar is. Waar kan ik terug vinden welke producten gebruikt worden en waar ze te verkrijgen zijn.

Beste Nienke, de bank heeft Frans bij Eijerkamp gevonden. In dit artikel: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-10-kijken-en-shoppen-seizoen-4/ vind je alle overige gebruikte producten terug.

Anoniem op 3 mei 2016 om 21:15

Wat een kwaliteiten heeft Frans!
De fotoplank achter de bank, hebben jullie daar meer details over?
Waar te bestellen en welk materiaal het is?

Mvg,

Beste Willemienke, de fotoplank is van Combitex. Je kunt daar terecht voor meer informatie.

Anoniem op 20 mei 2016 om 19:12

Alweer een prachtige make-over van Frans! Waar vind ik de kandelaars ( kaarsen ) in de gang?

Hoi Kim, we zijn even in de war. We hebben niet gezien dat Frans kandelaars in de hal heeft gebruikt. In dit artikel vind je alle gebruikte artikelen terug: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-1-kijken-en-shoppen-seizoen-4/. Misschien kun je de kandelaars hier terugvinden.

Anoniem op 24 juli 2016 om 19:54

Geweldige make over. Hij is echt mijn favoriet ! Welke kleur blauw is er gebruikt voor de muren ? Groetjes

Beste Mandy, leuk om te horen dat je enthousiast bent over de make-over! De kleur die Frans hier heeft gebruikt is: IJsbeer S 1010-R90B van Histor. Alle overige producten die gebruikt zijn, vind je hier terug: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-10-kijken-en-shoppen-seizoen-4/

Anoniem op 29 juli 2016 om 22:36

Geweldige metamorfose van Frans!
De vloerlamp Glow die hij gebruikt, is die voor sfeerverlichting of kan deze ook als leeslamp gebruikt worden?

Beste Sanne, als je op zoek bent naar een leeslampje, dan is de wandlamp Glow wellicht een betere keuze.

Anoniem op 14 augustus 2016 om 21:18

heb vanavond naar vt wonen gekeken (14-8-2016)
en daar zag ik een hangende lamp (bol) met ethanol /sfeerhaard
waar is deze te koop?
m.vr.gr. yvon

Beste Yvonne, deze mooie blikvanger is van Cocoon Fires: http://cocoonfires.com/products/

Anoniem op 22 maart 2017 om 20:49

Deze metamorfose is nog steeds mijn favoriet, ik heb alleen een vraag over Frans zijn uitleg over het behang – collectie Whisper artikelnr. 352154: Eijffinger, bedoelt Frans dat hij het behang heeft geverfd of bedoelt hij 'gecombineerd met geverfde wanden'?

Beste Marijke, dit behang heeft Frans niet geverfd. Hij spreekt dus hoogstwaarschijnlijk over de combinatie met de geverfde wanden.