vtwonen

Stylist Frans blikt terug: make-over in Nieuwegein

In aflevering 1 van het nieuwe seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ werd de drive-in-woning van Suzanne en Ray uit Nieuwegein flink aangepakt. Stylist Frans wist de uiteenlopende smaken van beide partners tot elkaar te brengen. Dit resulteerde in een warm, kleurrijk en vooral gezellig gezinshuis. Ben je nieuwsgierig waarom Frans toch koos voor een gele tafel? Bekijk de video waarin Frans deze keuzes toelicht én nog wat extra tips met je deelt.


Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Willem Beemsterboer op 3 juni 2017 om 19:46

Elke keer weer als Frans een ruimte samenstelt en inricht sta ik hopeloos perplex hoe deze bijzonder aardige kerel het voor elkaar krijgt om zulke fantastische kamers te ontwerpen. Zonder de andere ontwerpers tekort te doen, moet ik zeggen dat ik Frans toch wel de beste vind.
Deze man is ongekend goed, ik zal u bekennen dat ik af en toe met tranen in mijn ogen zit, na het zien van "wat hij nu weer heeft gemaakt".
Het is buitengewoon goed, en dat moest ik even kwijt! P.S. Jullie presentator Victor is ook al zo'n gigant, wat een kerel wat een leuke presentator. Ik ben een grote fan van jullie programma, en was dat ook van plan te blijven. Hartelijke groeten aan het hele team van Willem.

>

Madeleine op 30 oktober 2016 om 17:10

Waar laten jullie altijd die kasten op maat maken?

>

vtwonen op 31 oktober 2016 om 07:05

Beste Madeleine, de kast uit deze aflevering heeft Frans op maat laten maken bij Combitex. Maar niet in elke aflevering is dat zo. Op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/ vind je alle afleveringen. In de kijken en shoppen artikelen vind je alle gebruikte producten met aflevering terug.

>

Xander op 23 september 2016 om 21:44

Ben op zoek naar een zwarte stalen schuifdeur voor in de woonkamer. Had deze gezien in een aflevering in seizoen 4. Kunt u mij informatie geven waar deze vandaan komt. Alvast bedankt

>

Jose op 11 september 2016 om 10:02

De gele tafel, ik vind m geweldig. De vorm en de kleur. Waar is die te koop?

>

Petra op 6 september 2016 om 15:56

Echt weer een geslaagde metamorfose! Wij gaan ook een nisje maken dmv verf op de muren en het plafond. Superidee!

>

Suzan op 6 september 2016 om 14:47

Hallo,

Wij willen graag een kast op maat laten maken met schuifpanelen zoals in de laatste aflevering waar tevens een gashaard in gaat. Hebben jullie adressen waar we zoiets kunnen laten maken?

Groeten Suzan

>

vtwonen op 12 september 2016 om 07:40

Beste Suzan, de kasten die Frans in deze aflevering heeft gebruikt, zijn op maat gemaakt door Combitex en Woninginrichting-aanhuis.nl. Je zou daar dus eens kunnen informeren.

>

Marieke op 5 september 2016 om 21:54

We vinden de kast met Louvre deuren voor het opbergen van de tv erg mooi, waar is deze gemaakt?

>

sanne op 5 september 2016 om 21:13

hoi, wij hebben in de aflevering van die planken gezien aan de muur met zwarte verstevigers. wij zouden niet weten hoe dat heet of waar wij dat kunnen vinden. weten jullie dat misschien?

>

vtwonen op 6 september 2016 om 08:02

Hoi Sanne, dat weten wij! De plankdragers zijn van Combitex: http://www.com-anders.nl/

>

simone ras op 4 september 2016 om 21:45

door wie laten jullie de kasten op maat maken??

>

vtwonen op 5 september 2016 om 07:24

Beste Simone, de ombouw voor de tv hebben we op maat laten maken door Combitex. De wandkast bij de eettafel is op maat gemaakt door Woninginrichting-aanhuis.nl

>

Boudewijn van Weegel op 4 september 2016 om 21:22

Ik heb gezien in aflevering 1 de plantentafels van een jonge ontwerper. Waar zijn deze te koop?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties