vtwonen

Stylist Fietje blikt terug: make-over in Leidschendam

In aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Kaouter en Niklas in Leidschendam een make-over. De lastig in te richten u-vormige woonkamer werd omgetoverd tot een rustige basis voor Niklas en met kleuraccenten voor Kaouter. Nieuwsgierig hoe Fietje in de keuken de Scandinavische en Marokkaanse roots samen heeft gebracht? Of waarom er gekozen is voor luchtige stoelen aan de eetkamertafel? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Wim Adriaansen op 8 juli 2016 om 20:23

In de tv-uitzending van 26 juni (Leidschendam) werd een lange, lage kast tegen de muur geplaats. Is daar een betere afbeelding/ontwerp van te leveren? Ik ben benieuwd naar de afmetingen, kleur, indeling en materiaal. Heb zoiets nog niet eerder gezien. Kunt u me helpen?

Dank je wel.
Wim Adriaansen,
Bergen op Zoom

>

Sanne op 30 juni 2016 om 19:29

Hallo,

Ik ben benieuwd naar de behang die in de kinderhoek werd gebruikt. Van welk merk was dit?
Sanne

>

Trees de Haan op 27 juni 2016 om 11:06

Wij hebben aflevering 6 in Leidschendam bekeken en zagen dat er een handgemaakte kast langs de wand werd geplaatst. Is hier ook een bouwtekening van ? Vr. Groet, Trees de Haan

>

vtwonen op 28 juni 2016 om 08:37

Beste Trees, deze kast is op maat gemaakt door Woninginrichting-aanhuis.nl. Daar kun je terecht voor meer informatie! Wij hebben helaas geen werktekening beschikbaar.

>

Natasja op 13 maart 2016 om 20:44

Hoi,

Ik was benieuwd wat voor een merk raambekleding (de vouwgordijnen) bij de keuken is gebruikt bij de aflevering van Fientje bij het Zweedse/Marrokkaanse stel.

Natasja

Shop suggesties

Inspiratie suggesties