Stylist Fietje blikt terug: make-over in Bussum

In aflevering 3 kreeg het huis van Eva en Trevor in Bussum een make-over. De oude meubels uit de kleine jaren ’30 tussenwoning maakten plaats voor een nieuwe woonstijl: een mix van oud en nieuw met nude kleuren voor Eva en strak zwart-wit met chroom voor Trevor. Nieuwsgierig hoe je in een kleine ruimte een scheiding maakt tussen keuken en zithoek? Of waarom Fietje heeft gekozen voor een tafel met dun blad? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.


Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 9 juni 2016 om 15:16

Waar kan ik vloerkleed kopen?

>

Anoniem op 7 juni 2016 om 14:56

in aflevering 3, komt een tv meubel voor, is deze kast te koop?
Of is er een tekening van?

>

Anoniem op 8 juni 2016 om 15:08

Hoi Isabelle, voor meer informatie over de tv kast kun je terecht bij Remmers Design: http://www.remmers-design.nl/ We hebben geen werktekening beschikbaar.

>

Anoniem op 27 februari 2016 om 21:48

Ik was onder de indruk van het dsign center met verschillende huizen in elkaar gebouwd en waar de loft achtige ruimte met appelgroene bank was. Waar is dat?

>

Anoniem op 22 februari 2016 om 17:44

ik wil graag weten waar ik de kast kan kopen waar de tv in opgeborgen is. Of is deze zelfgemaakt? Zo ja, hebben jullie dan een bouwtekening?

>

Anoniem op 21 februari 2016 om 20:47

Graag zouden wij willen weten waar wij de middelste hanglamp kunnen kopen

>

Anoniem op 21 februari 2016 om 20:43

Ik vond het kleurgebruik heel mooi van de uitzending van 21 februari m2016. Ik wil graag de kleurnummers weten van de verf die gebruikt is van Histor?
Met vriendelijke groeten

Shop suggesties

Inspiratie suggesties