Stylist Fietje blikt terug: make-over in Bergschenhoek

In aflevering 4 van ‘Weer verliefd op je huis’ ging stylist Fietje aan de slag in het karakteristieke huis van Leon en Mieke uit Bergschenhoek. Het gezin woont met veel plezier in het prachtige polderhuis, maar was allesbehalve tevreden met al het groen en paars in hun interieur. Toch koos Fietje ervoor om het groen te behouden en de kleur zelfs te omarmen. Wil je weten waarom ze deze keuze maakte en ben je benieuwd wat voor tips ze nog meer voor je heeft? Bekijk dan snel de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Michelle op 3 januari 2018 om 14:42

Wauw! Waar is het groene behang op de muur van? Ik zoek zo iets!
Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen. Alvast bedankt!

>

vtwonen op 5 januari 2018 om 10:14

Beste Michelle, dit behang komt uit de collectie Resource van Eijffinger. Het heeft artikelnr. 369151. Het behang is onder andere verkrijgbaar bij Woninginrichting-aanhuis.nl.

>

Anoniem op 3 november 2016 om 16:09

Echt helemaal in mijn smaak.

>

Anoniem op 10 oktober 2016 om 13:55

Ik vind de make-over van de eettafel helemaal te gek met die tegeltjes (smaken verschillen gelukkig). Mijn vraag is of jullie een instructie hebben hoe je dit aanpakt en wat er precies nodig is :)

>

Anoniem op 11 oktober 2016 om 07:21

Beste deze vraag kun je het beste even bij vtwonentegels.nl neerleggen: http://vtwonentegels.nl/contact/ Zij hebben alle expertise in huis wat betreft onze tegels en hoe je deze op een tafel toe kunt passen.

>

Anoniem op 3 oktober 2016 om 18:15

Ik vond de eettafel en de schouw echt afschuwelijk. En die paarse knopen in de bank. Zou er niet blij mee zijn als dit mijn interieur was.

>

Anoniem op 30 september 2016 om 13:41

Het is een mooi rustig geheel geworden maar die eettafel hij zou er bij nog diezelfde dag uitgegooid worden tegels op de tafel altijd hobbelig niets vlak kil en een slagerijgevoel. ik durf te zeggen Fietje onwaardig. sorry hoor smaken verschil.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties